CHP EĞİRDİR İLÇE YÖNETİMİ KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP EĞİRDİR İLÇE YÖNETİMİ KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADI
Haberin Tarihi: 13.1.2016 09:13:00 - Okunma Sayısı:3096 defa okundu.

İlk Köy ziyaretini Çayköy'e yapan CHP İlçe Teşkiatını köy meydanında CHP'li üyeler karşıladı.

      CHP EĞİRDİR İLÇE YÖNETİMİ KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADI

 

İlk Köy ziyaretini Çayköy’e yapan CHP İlçe Teşkiatını  köy meydanında CHP ‘li üyeler karşıladı. Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte köylülerle sohbet edip, köyün sorunları hakkında bilgi edindiler. Sohbet esnasında üyelerine ve orada bulunan vatandaşlara seslenen CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ ; bizlere güvenen ,bu onurlu görevi bize layık gören üyelerimize, onların demokratik haklarını en iyi şekilde temsil edeceğimize söz verdik. Tüm CHP ‘li üyelerimizin acılı ve sıkıntılı günlerinde yanında olacağız. İnsanca  ve huzur içinde yaşamaları için verdikleri mücadelenin de sesi olacağız dedi.

  Ülkemizde yaşanan sorunlara da değinen  ilçe başkanı sözlerine şöyle devam etti; şu anda ülkemizde yaşanan kardeş kavgası,ülkenin bölünme tehlikesi, mezhepçilik  hiç olmadığı kadar tehlikeli boyutlara ulaşmıştır.

Şehit haberleri gelmesin diyerek şu anki iktidara oy veren insanlarımız kandırılmıştır diye kaydeden, CHP İlçe Başkanı Mehmet KAŞ,. Bize oy vermez, seçmezseniz ülke kaosa girer diyerek iktidara gelen Akp zihniyeti ülkeyi huzura kavuşturmak, akan kanı ,kardeş kavgasını durdurmak yerine şimdi aynı kaos ortamını devam ettirerek başkanlık için insanlarımızdan tekrar oy istemeye hazırlanıyor dedi.

  Darbe anayasasını değiştireceğiz diye muhalefeti oyalayarak ,sonrada bakın ne CHP, ne MHP, çözüme yanaşmıyor, pkk ile mücadelemize destek vermiyor başkanlık sistemi olursa her türlü sorunu biz hallederiz diye  hedef saptırarak, insanlarımız tekrar, AKP usulü  çok kötü bir oyuna getirilmek isteniyor dedi.

  Ülkemizde asıl büyük sorun; iç savaş tehlikesi, adaletsizlik, işsizlik, fakirlik ve insanlarımız arasında artan güvensizliktir. Tüm bu sorunları çözmek ve bu sorunlarla uğraşmak yerine, ne olduğu belli olmayan bir başkanlık hevesi ve hırsı uğruna hep gariban insanlarımız feda edilmektedir.

   İnsanımız artık, herkesin ödediği vergilerle sadece AKP yandaşlarına dağıtılan kömür ve makarna ile üç kuruşa tamah ederek bu iktidarın kirli oyunlarına alet olmamalıdır. Şu anda güneydoğudan şehit haberi gelmesin diyerek bugün ki iktidara oy vererek kandırılan insanlarımız başkanlık sistemi içinde aynı oyuna gelerek çok büyük bir vebalin sorumluluğu altına girmemelidirler dedi.

Bundan böyle her köye giderek, hem üyelerimizle beraber olacağız, hem de insanlarımızın, köylerimizin sorunlarını dinleyeceğiz. Ülkemizin kötü gidişatı hakkında onları bilgilendirecek, ülkemizin huzura kavuşması için CHP’nin çözüm önerilerini herkese anlatacağız.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap