CHP İLÇE YÖNETİMİ İLÇEMİZDEKİ RESMİ VE SİVİL KURUMLARI ZİYARET EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP İLÇE YÖNETİMİ İLÇEMİZDEKİ RESMİ VE SİVİL KURUMLARI ZİYARET EDİYOR
Haberin Tarihi: 15.1.2016 09:58:00 - Okunma Sayısı:3002 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Yönetimi yedi kişilik bir heyetle resmi ve sivil kurumları ziyarete başladı.

CHP İLÇE YÖNETİMİ İLÇEMİZDEKİ RESMİ VE SİVİL KURUMLARI ZİYARET EDİYOR

 

            Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Yönetimi yedi kişilik bir heyetle resmi ve sivil kurumları ziyarete başladı.

            Ziyarete katılan heyette CHP İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, Kadın Kolları Başkanı Münevver Yıldız GÜNER, Kadın kolları üyesi Kamile İNTAŞ, İlçe yönetiminden, Mehmet Ali KAYA, Haydar YAZAN, Hüseyin GENÇ ve CHP İl Delegesi Mustafa ULUDAĞ eşlik ettiler.

            Dün Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden CHP’li heyet, Oda Başkanı Murat YALKIN’la Eğirdir’in sorunları ile ilgili sohbet etti. Oda Başkanı Murat YALKIN’a, Eğirdir’in gelişimi ve esnafımızın çalışma hayatı ile ilgili sorunlara her zaman duyarlı olacakları ve istedikleri takdirde esnaf odamıza destek olacakları sözünü veren CHP İlçe Başkanı ve ilçe yönetimi bu samimi sohbet için teşekkür ederek ayrıldı.

            Daha sonra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden CHP İlçe Yönetimi, kooperatifimizle ismi özdeşleşmiş olan Osman ASLANTÜRK’ü ziyaret etti. Burada da şu anda ülkemizin içinde bulunduğu kaos ortamı ile ilgili karşılıklı sohbet edildi. Bu ülkeyi her türlü olumsuzluk ve imkânsızlıklar içinde yoktan var eden ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve İsmet İNÖNÜ’ye yapılan nankörlük, vefasızlık ve AKP yönetiminin ülkeyi getirdiği şu anki durumdan duyulan üzüntü dile getirildi.

            CHP İlçe Yönetimince oluşturulan heyet daha sonra ilçemiz Turizm ve Danışma  Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçemizin tanıtımı ve turizmi için bir artı değer, çok donanımlı bir insan olan Sedat GÜNGÖR ve turizm danışma bürosu çalışanları ile ülkemiz sorunları üzerine uzun bir sohbet yapıldı. CHP İlçe Yönetimi; ülkemizin en büyük sorununun terör ve güvenlik olduğunu, kötü yönetilmek olduğunu, parlamenter sistemi 15 yıldır çalıştırmayıp sonra da bu sistemle ülkenin sorunlarını çözemiyoruz deyip, başkanlık için her kötülüğü bu ülkeye reva gören AKP zihniyeti olduğunu ve bunu her yerde, her ortamda vurgulayacaklarını söylediler.

            CHP ilçe yönetiminden oluşan heyet, en son İlçemiz SGK Müdürlüğünü ziyaret etti. Heyet, SGK İlçe müdürü ile karşılıklı bilgi alışverişini müteakiben, SGK ilçe müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladılar.

            CHP Eğirdir ilçe Başkanı Kaş, ziyaretlerini her kurum ve kuruluşa yapacaklarını ve ilçemizdeki her soruna ve çözümüne vakıf olmak istediklerini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap