11:08:23 600 Yıllık Lezzet Geleneği Eğirdir’e Taşındı 10:32:22 Isparta İl Özel İdaresi Makine Parkını 26 Yeni Araçla Güçlendirdi 09:40:50 GÜL FESTİVALİNİN İLK AKŞAMINDA MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANDI 09:31:10 ISPARTA GÜL KOKUYOR FESTİVAL COŞKUSU ŞEHRİ SARIYOR 09:25:41 BAHTI KARA DÜNYAMIZIN KAPKARA ÇEVRE GÜNÜ 18:02:27 SORKUNCAK'TAKİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ 16:46:50 ÜAK Yönetim Kurulu ISUBÜ Ev Sahipliğinde Toplandı 16:31:30 TEORİ VE PRATİĞİ BİRLİKTE YÜRÜTEN BİLİNÇLİ ÇİFTÇİ DEMİRALP İLE SÖYLEŞİ (3. Bölüm) 16:18:33 EĞİRDİR’DE OTOMOBİL TAKLA ATTI  SÜRÜCÜ YARALANDI 15:41:12 EĞİRDİR’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 1 ÖLÜ 5 YARALI 13:46:43 Sulama Kanalları Baraj ve Göletler Yüzmek İçin Kullanılmamalı 13:08:45 ISPARTA MAYIS AYINDA 37 MİLYON DOLAR İHRACAT GERÇEKLEŞTİRDİ 13:05:36 ITB’DEN MG ISPARTA ROSE FİRMASINA ZİYARET 13:01:03 MUSTAFA ÇETİNKAYA OKULU’NDA YIL SONU ŞENLİĞİ COŞKUSU YAŞANDI 17:56:25 TEORİ VE PRATİĞİ BİRLİKTE YÜRÜTEN BİLİNÇLİ ÇİFTÇİ DEMİRALP İLE SÖYLEŞİ (2. Bölüm) 17:36:07 KOVADA GÖLÜNDE DRON DESTEKLİ DENETİMDE YASA DIŞI AĞ TESPİT EDİLDİ 17:20:22 DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ ERKAN’DAN EĞİRDİR GÖLÜNE SU AKTARIM PROJESİNE YAKIN TAKİP 17:01:58 BAŞKAN ÇELİK EKOTÜRK CANLI YAYININDA ISPARTA’YI ANLATACAK 16:51:40 KİRAZ HASADI BAŞLADI ITB HEYETİ EĞİRDİR’DE SEKTÖRLE BULUŞTU 13:53:19 TEORİ VE PRATİĞİ BİRLİKTE YÜRÜTEN BİLİNÇLİ ÇİFTÇİ DEMİRALP İLE SÖYLEŞİ (1. Bölüm)

GÜL FESTİVALİNİN İLK AKŞAMINDA MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GÜL FESTİVALİNİN İLK AKŞAMINDA MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANDI
Haberin Tarihi: 6.6.2026 09:40:50 - Okunma Sayısı:111 defa okundu.

Isparta Uluslararası Gül Festivalinin ilk gün akşamında sanatçılar Uğur Aslan ve Armağan Arslan, en güzel şarkıları seslendirdi.

GÜL FESTİVALİNİN İLK AKŞAMINDA MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANDI

Isparta Uluslararası Gül Festivalinin ilk gün akşamında sanatçılar Uğur Aslan ve Armağan Arslan, en güzel şarkıları seslendirdi. Coşkunun ve festival heyecanının doruğa ulaştığı gecede meydanı dolduran vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, konser renkli görüntülere sahne oldu.

Isparta Uluslararası Gül Festivalinin ilk gününde coşku en üst seviyedeydi. Festivalin gündüz bölümünde kortej düzenlenirken, akşamında da sanatçılar Uğur Aslan ve Armağan Aslan, alanı dolduran binlerce kişiyle buluştu. Binlerce kişi sanatçıların şarkılarına açtıkları cep telefonu ışıklarıyla eşlik etti, şarkıları hep bir ağızdan söyledi.

Konserde ilk olarak Armağan Arslan sahne aldı. Şarkılarını söyleyen Arslan’a günün anısına hediyesini Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu takdim etti.

Daha sonra sahneye Uğur Aslan çıktı. Aslan da en güzel şarkıları meydanı dolduran binlerce kişiyle söyledi. Kalabalık, Aslan’ın şarkılarıyla eğlendi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen konserin son bölümünde konser alanına gelerek, sanatçı Uğur Aslan ve hemşehrileriyle buluştu. Başkan Başdeğirmen, çok değerli sanatçıları Isparta’yla buluşturduklarını belirterek, “Isparta’mızın gül festivalinde sanatçılarımızla coşuyor, güzel bir akşam geçiriyoruz. Bu akşamı bize coşkulu yaşattığı için sanatçımız Uğur kardeşime çok teşekkür ediyorum. Uğur kardeşimizden önce çıkan sanatçı arkadaşımız da çok güzel emekler verdi, sağ olsun, var olsun. Sanatçılarımıza gül ürünleri takdim ediyoruz. Bu hediyeleri Uğur kardeşime hemşehrilerim adına veriyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Uğur Aslan’a çiçek ve gül ürünleri hediye etti.

Başdeğirmen çiftine teşekkür eden Uğur Aslan, Isparta’ya en son 1995 yılında bir düğün için geldiğini ifade ederek, “Isparta’da halıcı bir abimizin ekmeğini yedim. Bugün yine sizin rızkınızı paylaşmak varmış. Başkanıma ve değerli hanımefendiye çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap