Vali Erin LGS ve YKS'de Türkiye Derecesi Yapan Öğrencileri Ödüllendirdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Vali Erin LGS ve YKS'de Türkiye Derecesi Yapan Öğrencileri Ödüllendirdi
Haberin Tarihi: 31.7.2026 12:42:23 - Okunma Sayısı:147 defa okundu.

Isparta Valisi Abdullah Erin, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) elde ettikleri üstün başarılarla Türkiye derecesi yapan öğrencileri Valilikte ağırlayarak ödüllendirdi.

Vali Erin, LGS ve YKS'de Türkiye Derecesi Yapan Öğrencileri Ödüllendirdi

Isparta Valisi Abdullah Erin, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) elde ettikleri üstün başarılarla Türkiye derecesi yapan öğrencileri Valilikte ağırlayarak ödüllendirdi. Başarılı öğrencilerle bir araya gelen Vali Erin, gençleri tek tek tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılarının devamını diledi.

Valilikte düzenlenen kabul programında, LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Onur Çiftçi ile YKS'de Türkiye genelinde ilk 1000'e girme başarısı gösteren 20 öğrenci misafir edildi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Erin, elde ettikleri başarıların yalnızca aileleri ve öğretmenleri için değil, Isparta adına da büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Başarılı gençlerle sohbet eden Vali Erin, eğitim hayatlarında gösterdikleri azim, disiplin ve kararlılığın örnek teşkil ettiğini belirterek, öğrencilerin Türkiye'nin geleceğinde önemli görevler üstleneceklerine inandığını söyledi.

Vali Erin yaptığı değerlendirmede, "LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan evladımız Onur Çiftçi'yi ve YKS'de Türkiye genelinde ilk 1000'e girerek hepimize büyük bir gurur yaşatan 20 kıymetli öğrencimizi Valiliğimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşadık." ifadelerini kullandı.

Gençlerin elde ettikleri başarıların tesadüf olmadığını vurgulayan Erin, "Elde ettikleri başarılarla yalnızca ailelerini ve öğretmenlerini değil, tüm Isparta'mızı gururlandıran gençlerimiz; yarının Türkiye'sinde bilimde, ilimde, teknolojide, sanatta ve edebiyatta ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak en kıymetli hazinemizdir. Her biri azmin, disiplinin, gayretin ve inancın en güzel temsilcisidir." dedi.

Başarıların arkasında büyük emek bulunduğunu dile getiren Vali Erin, öğrencilerin yetişmesinde önemli rol üstlenen ailelere ve öğretmenlere de teşekkür etti. Erin, "Bu anlamlı başarıda emeği bulunan kıymetli ailelerimizi ve büyük fedakârlıklarla öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Program sonunda başarılı öğrencileri ödüllendiren Vali Erin, gençlere eğitim hayatlarında başarılarının devamını dileyerek, "Rabbim yollarını ve bahtlarını açık eylesin. Evlatlarımızın başarılarının daim olmasını diliyor, her birini gönülden kutluyorum." sözleriyle öğrencileri tebrik etti.

Valilikte gerçekleştirilen buluşma, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, öğrenciler de kendilerine verilen destek ve gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap