EĞİRDİR İÇİN ANKARA’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
BAŞKAN MUSTAFA ÖZER: “EĞİRDİR’İMİZ ADINA YİNE GÜZEL MÜJDELERLE DÖNÜYORUM”
Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek Eğirdir’in öncelikli ihtiyaçları ve devam eden yatırımlarla ilgili önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen görüşmede, Eğirdir’in estetik görünümünü ve yaşam kalitesini artıracak yeni nesil aydınlatma direklerinin ilçeye kazandırılması ile doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların asfaltlanması konuları ele alındı.
Eğirdir’in ihtiyaçlarını ve vatandaşların beklentilerini Bakan Bayraktar’a ileten Başkan Mustafa Özer, ilçenin geleceğine yönelik çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu.
Başkan Özer, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, “Eğirdir’imiz adına yine güzel müjdelerle dönüyorum.” ifadelerini kullanarak, ilçenin gelişimi ve hemşehrilerin yaşam konforunun artırılması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
“Tevazu, samimiyet ve gayretle Eğirdir’ime hizmet etmeye devam edeceğim.” diyen Başkan Özer, ilçenin ihtiyaçlarının takipçisi olmaya devam edeceğini vurguladı