Eğirdir'li Heyetten Milletvekilleri Bilgiç ve Yüce'ye Ziyaret...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'li Heyetten  Milletvekilleri  Bilgiç ve Yüce'ye Ziyaret...
Haberin Tarihi: 13.2.2016 09:05:00 - Okunma Sayısı:3088 defa okundu.

Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök ve partililer Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Said Yüce'yi Ankara'da ziyaret ederek, Eğirdir'de yapılması planlanan yatırımlarla ile ilgili istişarede bulundular.

Eğirdir’li Heyetten  Milletvekilleri  Bilgiç ve Yüce’ye Ziyaret…

 

            Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök ve partililer Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Said Yüce’yi Ankara’da ziyaret ederek, Eğirdir’de yapılması planlanan yatırımlarla ile ilgili istişarede bulundular.

            Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök: “TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı, Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç' i makamında ziyaret ettik. İlçemizde yapılmakta olan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

            Daha sonra Milletvekili Said Yüce’yi de ziyarette bulunduklarını ifade eden Gök, “TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyesi aynı zamanda Mülteci Hakları alt komisyon üyesi ve Isparta Milletvekilimiz Sayın Said YÜCE'yi makamında ziyaret ettik ve bilgi alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap