ITB, Eğirdir'e Satış Ofisi açmak için çalışmalara başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITB, Eğirdir'e Satış Ofisi açmak için çalışmalara başladı
Haberin Tarihi: 13.2.2016 09:08:00 - Okunma Sayısı:1299 defa okundu.

Yalvaç ve Ş. Karaağaç'ta Satış Ofisi bulunan Isparta Ticaret Borsası, Eğirdir ve Gelendost ilçelerine de Satış Ofisi açmak için çalışmalara başladı.

ITB, Eğirdir’e Satış Ofisi açmak için çalışmalara başladı

 

            Yalvaç ve Ş. Karaağaç’ta Satış Ofisi bulunan Isparta Ticaret Borsası, Eğirdir ve Gelendost ilçelerine de Satış Ofisi açmak için çalışmalara başladı. Başkan Ahmet Adar, “Önümüzdeki süreçte tüm ilçelerimizdeki üyelerimize ayağında hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

            1996 yılında ‘Tarımla Sanayileşen Isparta’ sloganı ve misyonuyla kurulan Isparta Ticaret Borsası, emin adımlarla yoluna devam ediyor.

            Borsa, Yalvaç ve Ş. Karaağaç’ta Satış Ofisi bulunan Isparta Ticaret Borsası, Eğirdir ve Gelendost ilçelerine de Satış Ofisi açmak için çalışmalara başladı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar; “1996 yılında kendimize yol haritası olarak ortaya koyduğumuz misyonumuzun bugün ne denli doğru ve yerinde bir hedef olduğu ortadadır. Bugün Isparta ekonomisi tarımla ve tarımsal sanayi ile ayakta kalmaktadır. Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’ne son yıllarda gelen yatırımlara bakıldığında tarımsal sanayi tesislerini görürsünüz.

            İşte bizde Isparta Ticaret Borsası olarak, yıllardır merkezde hizmet verirken geçtiğimiz Mayıs ayından itibaren Yalvaç Satış Salonumuzu da hizmete salonumuzu hizmete soktuk. O bölgedeki üyelerimize daha iyi hizmet sunmak amacıyla kurduğumuz Yalvaç Satış Salonumuza bir de Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleriyle Hububat Analiz Cihazı aldık. Ardından Ş. Karaağaç ilçemize de o bölgedeki üyelerimiz için Satış Ofisi oluşturduk. Dolayısıyla; Isparta Ticaret Borsası olarak ilimiz tarım ekonomisinin gelişmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Bu çabalarımızın karşılığını aldıkça hizmetlerimizi daha iyi seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz.

            Şimdi ise, Türkiye’de en çok elma üreten il ve ilimizde de en çok elma üretiminin yapıldığı yer olan Gelendost ve Eğirdir İlçelerimize de Satış Ofisi açmak istiyoruz. Bu konuda gerekli çalışmalara başlamış bulunmaktayız. İnşallah önümüzdeki Haziran ayına kadar bu iki ilçemizdeki çalışmaları tamamlayarak Satış Ofislerimizi hizmete sokacağız.

            Yalvaç ve Ş. Karaağaç’tan sonra Eğirdir ve Gelendost ilçemize açacağımız bu Satış Ofisleri, Isparta Ticaret Borsası olarak göreve geldiğimiz günden bu yana temel amacımız olan Borsamız hizmet kalitesini daha iyi seviyelere çıkarılmasının bir diğer göstergesi olacaktır” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap