TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ITB'yi Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ITB'yi Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 17.2.2016 16:27:00 - Okunma Sayısı:2241 defa okundu.

Açılış ve temel atma törenlerinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Ticaret Borsası (ITB)'nı ziyaret etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ITB’yi Ziyaret Etti

 

            Açılış ve temel atma törenlerinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Ticaret Borsası (ITB)’nı ziyaret etti.                        

            Isparta Ticaret Borsası Başkanları Ahmet Adar ve Nuri Selçuk, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Özdemir, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ruhi Danacı, Meclis Üyesi Necati Türedi, Yakup Sincer, Levent Köklü, İsmail Uysal, Ertuğrul Siyah ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Koyak ile tüm personel Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu kapıda karşıladı.

            Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Isparta Ticaret Borsası beş yıldızlı Akredite olmasından dolayı benim için ayrıca önemli yeri vardır” dedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu konuşmalarına şu şekilde devam etti.

            ”Bugün açılışını yapmış olduğumuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin evveliyatında Borsamızın yeri büyüktür. Isparta Ticaret Borsamızla birlikte zamanın Isparta Valisi, Belediye Başkanı, Isparta’nın tüm kanaat önderleri, Isparta Ticaret Sanayi Odamız, Yalvaç Ticaret Sanayi odamız hep birlikte benden bugünkü açılışını yaptığımız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapılmasını talep etmişlerdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetimi olarak bizde, okulun yapılmasında üzerimize düşen görevi yapacağımızın sözünü verdik. Bugün bu sözü tutmuş olmanın sevincini yaşıyoruz. Bir yıl gibi kısa bir sürede okulu tamamlayan Ispartalılara da buradan teşekkür ediyorum. İnşallah burada okulda okuyacak gençlerimiz en iyi şekilde meslek eğitimi alacak ve Isparta da çalışmaya başlayacaklar.” dedi.  Konuşmalarında Borsa meclis üyeleri ve katılımcı protokole seslenen Başkan Hisarcıklıoğlu sözlerine şöyle devam etti:” Dünyada insanlar zenginleştikçe köyden kente göç ediyor. Daha çok tüketiyor. Gelecekte tarım ve hayvancılık ürünü imal eden, ticaretini yapanlar, diğer sektörlere göre çok avantajlı olacak. Ekilebilir arazi ölçüsü bakımından dünya yedincisiyiz. Bu sektörü büyüterek markalaştırmak lazım" dedi.

            Ayrıca Başkan Hisarcıklıoğlu, Isparta Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclisin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini şu sözlerde tasdikledi. ”Isparta Borsamız, üyelerine en iyi hizmeti taşıma yolunda ilerlediğini görüyoruz. Borsamız almış olduğu beş yıldızlı Akredite belgesiyle her geçen gün üyelerine ekstra hizmetler sunuyor. Bu durum, Borsa üyelerine ve Isparta iline iyi bir geleceğin temelini oluşturmaktadır”.

            Karşılıklı görüşmelerin ardından Başkanlar tarafından İlimize özgü gül mamulleri sandığı ve portre halı takdim edildi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son bulurken, Isparta Ticaret Borsası yönetimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap