IPARD SARIİDRİS KASABASINDA ANLATILDI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IPARD SARIİDRİS KASABASINDA ANLATILDI...
Haberin Tarihi: 10.3.2016 08:47:00 - Okunma Sayısı:2543 defa okundu.

Eğirdir ilçesi Sarıidris kasabasında düzenlenen toplantıda mantar, lavanta ve hayvancılık desteklemeleri hakkında bilgiler verildi.

IPARD SARIİDRİS KASABASINDA ANLATILDI…

 

            Eğirdir ilçesi Sarıidris kasabasında düzenlenen toplantıda mantar, lavanta ve hayvancılık desteklemeleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıda, özellikle beldede yaygın olan mantar yetiştiriciliği desteklemesi hakkında bilgiler verilirken lavanta ve hayvancılık desteklemeleri de ön planda tutuldu.

            Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörlüğü 8 Mart Salı günü Sarıidris Kasabası Belediye Düğün Salonunda bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenledi.

            Toplantıya, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan PALA, bölge esnafı, mahalle-civar köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

            Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve TKDK İl Koordinatörü Süleyman Gülcü tarafından organize edilen toplantıda kasaba halkına mantar, lavanta ve hayvancılık desteklemeleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıda, özellikle beldede yaygın olan mantar yetiştiriciliği desteklemesi hakkında bilgiler verilirken lavanta ve hayvancılık desteklemeleri de ön planda tutuldu.

            Toplantı kapsamında TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü IPARD I hibe programı ile gerçekleşmesine aracılık ettiği yatırımlar ve IPARD II kapsamına alınan yeni sektörler ve hibe oranları hakkında detaylı bilgileri içeren sunum yaptı. Yapılan sunumun ardından soru-cevap kısmına geçildi. Vatandaş ve yatırımcılardan gelen sorular cevaplandıktan sonra tanıtım toplantısı sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap