ŞEYH- ÜL MUHARRİRİN, CESUR ABİMİZ 60 YILLIK AŞKINI, BİRKAÇ SAAT ÖNCE SONSUZLUĞA UĞURLADI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞEYH- ÜL MUHARRİRİN, CESUR ABİMİZ 60 YILLIK AŞKINI, BİRKAÇ SAAT ÖNCE SONSUZLUĞA UĞURLADI...
Haberin Tarihi: 8.4.2016 15:09:00 - Okunma Sayısı:1306 defa okundu.

Mustafa CESUR Abimizin biricik sevgili eşi, 60 yıllık aşkı Nermin Ablamız, bugün saat 10.22' de, tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde, "Kalp Yetmezliği" nedeniyle hayatını kaybetti.

 

ŞEYH- ÜL MUHARRİRİN, CESUR ABİMİZ 60 YILLIK AŞKINI, BİRKAÇ SAAT ÖNCE SONSUZLUĞA UĞURLADI...

 

Eğirdir, Isparta ve Ulusal Medyanın Şeyh - Ül Muharririn'i, 15.Dönem Isparta Milletvekili, Emekli Avukat, Gazeteci / Yazar, Elma Üreticisi, Eğirdir Sevdalısı ve bu satırların yazarının sütun arkadaşı Mustafa CESUR Abimizin biricik sevgili eşi, 60 yıllık aşkı Nermin Ablamız, bugün saat 10.22' de, tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde, "Kalp Yetmezliği" nedeniyle hayatını kaybetti.

 ***

 Eğirdir Eşrafından Yamalızade Mustafa ERTAN'ın kızı olan Nermin Ablamız; 7 Eylül 1928 Ankara Doğumluydu. Bursa Kız Enstitüsü mezunu olan Nermin CESUR, 1956' da Avukat Mustafa CESUR' la evlenir ve 60 yıl hayat arkadaşlığı yapar Şeyh-ül Muharririn'e.

 ***

 ...Evet, acı son; ne yazık ki, bugün saat 10.22' de tecelli edecekti. Hakka yürüyen ve de sonsuzluğa uğurladığımız Nermin Abla, siz gerçekten, sizi sevenlerin güleryüzü idiniz... Sevecen bir yapınız vardı... Hümanisttiniz. Misafirperverdiniz.

 ***

 Demek, son görüşmemiz; sizi ISVAK Heyeti olarak evinizde ziyaret ettiğimiz gün olacakmış. Kim bilebilirdi ki?!!!

 ***

 Pazar günü, hep birlikte hayat buldukları EĞİRDİR'e yolcu ederek, sonsuzluğa uğurlayacağız bu güzel insanı.

Allah Rahmet eylesin... Ailenin, eş ve çocukları ile yakın akraba ve tüm sevenlerinin başı sağolsun... Işıklar içinde yat, Kabrin CENNET olsun inşallah.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap