BENİM ISPARTAM ( 3 )

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BENİM ISPARTAM ( 3 )
Haberin Tarihi: 13.4.2016 09:16:00 - Okunma Sayısı:971 defa okundu.

BENİM ISPARTAM ( 3 )

DEREBOĞAZI YOLU TÜNEL İHALESİNE ÇIKILIYOR…

SDÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ’NİN HİZMET KALİTESİ ARTIYOR…

BİLGİÇ:

“EĞİRDİR KUŞAK PROJESİ; ISPARTA’YA YAPILACAK EN HAYIRLI HİZMET! GÖLÜN DOĞAL DENGESİNİ BU SAYEDE SAĞLAYACAĞIZ!!! ISPARTA, BU PROJEYLE ÇOK RAHATLAYACAK!”

 

        Isparta, Dünya Turizm Merkezi Antalya’nın “ARKA BAHÇESİ” idi ve bu arka bahçenin Antalya ile entegrasyonu kaçınılmazdı… Bu entegrasyonda ise, Karayolu ulaşım ağında “DEREBOĞAZI YOLU”, olmazsa olmazların başında geliyordu… Sözü fazla uzatmadan, BİLGİÇ’e kulak verelim:

        “… Dereboğazı Yolu Tünel ihalesine çıkılıyor… 92 Km. lik yolun tamamı ihaleye çıkmış olacak…”

       …Ve BİLGİÇ, Burdur Dostluk Yolu’nun da önemine değinerek, sözü SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine getiriyor, Hastanenin Döner Sermaye sıkıntısını dile getirdikten sonra, SGK ile SDÜ arasında imzalanan “GLOBAL BÜTÇE” uygulaması ile ilgili olarak, bakın neler diyordu:

“… SDÜ Tıp Fakültesi, “DÖNER SERMAYE” sıkıntısı çekiyordu. ( 10 ) Üniversite ile SGK arasında Global Bütçe uygulaması var. ( 11 )’nci Üniversite, niçin SDÜ olmasın dedik. Hizmet kalitesi açısından rahatlayacak SDÜ Tıp Fakültesi Hastanemiz. Bugün Rektör aradı, “GLOBAL BÜTÇE”yi imzalıyorlar SGK ile.”

                                               ***

            Sözü, Organize Sanayi’ye ve oradan da “ÇAĞRI MERKEZİ”ne getiren BİLGİÇ, bu konularda da şunları söylüyordu: “… Organize sanayide, ( 2150 ) ortalama çalışan sayısı. Çağrı Merkezi çok başarılı. Torpili yasakladık. Elli kişi. 7/24 dinleniyor ve gözleniyor… Diğer Çağrı Merkezleri kapanıyor. ( 650 ) kişi burada çalışıyor… Üniversite mezunu gençler!!! Yalvaç ve Keçiborlu’ da, ( 300 ) kişilik Çağrı Merkezi açıyoruz…”

                                                 ***

           …VE EĞİRDİR / EĞİRDİR GÖLÜ!!!

 

          ISPARTA; BU PROJEYLE ÇOK RAHATLAYACAK !!!

      …Ve virgülüne dokunmadan BİLGİÇ:

       “ EĞİRDİR KANALİZASYON KUŞAK PROJESİ; ISPARTA’YA YAPILACAK EN HAYIRLI HİZMET BU OLACAKTIR!!! BU DÜNYA HARİKASI, DOĞA HARİKASI GÖLÜMÜZÜN KORUMA VE KULLANMA DENGESİNİ (=EKOLOJİK DENGE), BU SAYEDE SAĞLAYACAĞIZ VE ISPARTA, BU PROJEYLE ÇOK RAHATLAYACAK!!!”

 

          DEVAM EDECEK…

          BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN…

    

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap