CHP FİDANLA TOPRAĞI BULUŞTURDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP FİDANLA TOPRAĞI BULUŞTURDU
Haberin Tarihi: 20.4.2016 09:17:00 - Okunma Sayısı:2266 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl örgütü, 19 Nisan 2016 günü Orman Bölge Müdürlüğü katkılarıyla çevre ve doğaya katkı sunmak üzere fidanla toprağı buluşturdu.

CHP FİDANLA TOPRAĞI BULUŞTURDU

 

            Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl örgütü, 19 Nisan 2016 günü Orman Bölge Müdürlüğü katkılarıyla  çevre ve  doğaya  katkı sunmak  üzere fidanla toprağı buluşturdu.

            Orman Bölge Müdürlüğü ve orman  ağaçlandırma şefliğinin desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi  İl  Başkanı Eyüp ERSOY  ve yönetim kurulu, Merkez İlçe  Başkanı Talimdar ÜZÜMCÜ ve yönetim kurulu, İl Kadın Kolları Başkanı Başkanı Şaziye OĞUZ ve Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Kadın Kolları  Başkanı  Emine YILDIZ ve yönetim kurulu ve partili üyeler toprakla fidanı buluşturdular.

            CHP İl örgütü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “toprakla   fidanı buluşturmak  ve doğaya bir nebze  katkımız olması  sebebiyle   Cumhuriyet Halk Partisine gösterilen yere  ağaç diktik. Hızla çölleşen dünyamıza   tahrip edilen çevre ve doğaya  bu kadar vahşice davranılmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. İlimizin dağları mermer çıkarılarak  tabiatı ve doğayı çirkince  kullanmak, bilim dünyasına, insan  ve doğaya bu yaklaşımın  gelecek  nesillere neyi nasıl bırakacağımızı düşünmemiz lazım.

            Sayın yetkililerin çevreye ve doğaya  sahip çıkma ve koruma anlamında  bir şeyler yapması gerekmektedir. Bu konuda Cumhuriyet Halk Partisi olarak çevre  ve doğaya  karşı koruma ve kollayıcı, gelecek nesile  doğayı teslim etmek amacıyla çocuklarımızdan aldığımız  emaneti gelecekte kendilerine teslim etmek olmalıdır.” denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap