Yelkencilerimiz Bodrum-Bitez'e Gidiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yelkencilerimiz Bodrum-Bitez'e Gidiyor
Haberin Tarihi: 14.5.2016 15:41:00 - Okunma Sayısı:1558 defa okundu.

Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilecek olan Federasyon Kupası Yelken Yarışları 16-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Ambrosia Otel'in ev sahipliğinde Muğla/Bodrum/ Bitez'de yapılacak.

Yelkencilerimiz Bodrum-Bitez’e Gidiyor

 

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilecek olan Federasyon Kupası Yelken Yarışları 16-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Ambrosia Otel’in ev sahipliğinde Muğla/Bodrum/ Bitez’de yapılacak.

Yapılacak olan Federasyon Kupası Yelken Yarışlarına Kafile başkanı Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ve Antrenör Ahmet Şahan yönetiminde, Eğirdir Yelken Kulübü sporcuları; Ali Lök, Gamze Akçin, Arif Aslantürk, Mehmet Utku Dikmen ve Alpcan Eken katılacaklar.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan: “Bu yarışlar Optimist, Optimist Junior, Lazer 4.7, Lazer Radial, Lazer Standart sınıfları için seçme kriterlerinden biridir. Ayrıca Optimist, Optimist Junior, Lazer Türkiye şampiyonları için seçme yarışı niteliğinde olacak. Adana’da yapılan bölge yarışlarında Federasyon Kupası yarışlarına katılmaya hak kazanan yelkencilerimizin hazırlıklarını tamamladık. Yelkencilerimiz bir haftada 12 yarış yapacaklar. Sporcularımın yarışlarda derece yapacaklarına inanıyorum. Türkiye şampiyonasında yer almamız bizim içn çok önemli” dedi.

Şeref Ağartan sözlerinin sonunda; “Bu yarışlara katılmamızda büyük desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eğirdir Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorum” dedi.

Optimistte Ali Lök, Gamze Akçin, Optimist Junior’da Arif Aslantürk, Laser Radialde Mehmet Utku Dikmen ile Alpcan Eken Isparta’yı temsil edecekler.

Yelkencilerimiz 16 Mayıs 2016 Pazartesi sabahı yola çıkacaklar.

Sporcularımıza başarılar diliyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap