ULUSLARARASI EĞİRDİR TRİATLONU İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ULUSLARARASI EĞİRDİR TRİATLONU İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Haberin Tarihi: 23.5.2016 15:42:00 - Okunma Sayısı:1238 defa okundu.

Atletizmin 3 dalı olan Yüzme, Bisiklet ve Koşu yarışmalarının bir arada yapıldığı ve dayanıklılık sporu olarak da bilinen Triatlon yarışmaları bu yıl Uluslararası düzeyde Eğirdir'de yapılacak.

ULUSLARARASI EĞİRDİR TRİATLONU İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

          Atletizmin 3 dalı olan Yüzme, Bisiklet ve Koşu yarışmalarının bir arada yapıldığı ve dayanıklılık sporu olarak da bilinen Triatlon yarışmaları bu yıl Uluslararası düzeyde Eğirdir’de yapılacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi GÜNEŞ, yapılacak yarışmalarda alınacak tedbirlerle ilgili olarak Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ’ı makamında ziyaret etti.


         23 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 12.00’de gerçekleşen ziyarette Eğirdir Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL, Triatlon Isparta il temsilcisi Çetin MEYDAN, Federasyon görevlileri Mustafa ŞİRİN, Erdoğan KAHYA ve Alp IŞKIN da hazır bulundular.

  Ziyarette  bu sene   29-31 Temmuz tarihlerinde Eğirdir’de Uluslararası düzeyde ve 14'ncüsü  yapılacak olan  Triatlon yarışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunularak alınması gerekli tedbirler ve önlemler hakkında kararlar alındı, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Triatlon Federasyonu arasında konu hakkında sözleşmeler imzalandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap