Eğirdir MAREM Türkiye Birincisi Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MAREM Türkiye Birincisi Oldu
Haberin Tarihi: 9.6.2016 09:06:00 - Okunma Sayısı:1282 defa okundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) takımı 14. Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasından Birincilikle döndü.

Eğirdir MAREM Türkiye Birincisi Oldu

 

            Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) takımı 14. Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasından Birincilikle döndü.

            İstanbul Kuruluşlar arası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği (İKMTSKD) ve Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen 14. Kuruluşlar arası Açık Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.

            Süper Lig'de Sistem Reklamcılık (İstanbul), Birinci Lig'de TSKB (İstanbul), 1.Lig Consulation 'da MAREM (Eğirdir/Isparta), Bayanlar Ligi`nde THY (İstanbul) Türkiye Şampiyonu oldu. 02-04 Haziran 2016 tarihleri arasında Hopa Kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvaya 10 ilden gelen 120 sporcu katıldı.

            Turnuva öncesi Peronti Otel`de yapılan teknik toplantı sonucunda Organizasyon Komitesinde yer alan Uğur BEŞOK, Şener FİLİZ, Murat ERİŞ, Ümit AKSU, İlknur Ayhan FİLİZ tarafından çekilen kuralar sonucunda liglerin grupları belirlendi. Turnuvanın programı hakkında çeşitli bilgiler verildi. Katılım belgeleri sporculara dağıtıldı.

            Birinci gün yapılan açılışa Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Hopa Belediye Başkanı Nedim CİHAN, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Latif YILMAZ, İstanbul Kuruluşlar arası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur BEŞOK, Hopa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlhan ŞENLİK ve protokol üyeleri ile verdikleri maddi ve manevi katkılar ile Artvin iline yeni masa tenisi malzemeleri kazandıran değerli iş adamları ve çok sayıda seyirci katıldı.

            Turnuvaya İsa EREN, Özgür ÇALHAN, M.Ruknettin ÖZTÜRK (Misafir Oyuncu) ve İrfan NAZLI (Takım Sorumlusu) ile katılan MAREM Masa Tenisi Takımı Consulation Finalinde TCDD' yi 4-1 lik skorla yenerek şampiyon oldu.

            Enstitü Müdürü İsa EREN, elde ettikleri dereceden dolayı takım arkadaşlarını kutlayarak, seneye 15.si yapılacak olan Kuruluşlar Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmak istediklerini organizasyon komitesine iletti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap