Demirel?leri unutmadık

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Demirel?leri unutmadık
Haberin Tarihi: 17.6.2016 12:04:00 - Okunma Sayısı:1371 defa okundu.

17 Haziran 2015 tarihinde kaybettiğimiz 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel’in sene-i devriyesindeki etkinlikler İslamköy’de yapılacak.

Demirel’leri unutmadık

17 Haziran 2015 tarihinde kaybettiğimiz 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel’in sene-i devriyesindeki etkinlikler İslamköy’de yapılacak. Çalcatepe’de saat 11.00 de başlayacak etkinlikler öncesinde Isparta belediyesi programa katılmak isteyenler için ücretsiz otobüs kaldıracak. 

            Sabah saat 09.00’dan itibaren Tuhafiyeciler sitesi önünden kalkacak otobüsler program sonrasında İslamköy’e gidenleri geri getirecek.

            Merhum Süleyman Demirel’i kaybedeli tam bir yıl oldu. 17 Haziran 2015 tarihinde sabaha karşı Güven hastanesinde hayata gözlerini yuman Demirel’in vefatı Isparta’da ve ülkede büyük üzüntü ile karşılanmış, Ankara’daki Devlet töreninden sonra Isparta’da binlerce hemşehrisi tarafından güllerle uğurlanmıştı.                        

        Türk siyasetinde 50 yılını geçirmiş, Demokrasinin gelişmesi ve sekteye uğramaması için 6 kez gidip 7 kez gelmiş önemli bir devlet adamı olan Demirel’in, İslamköy’e kazandırdığı en büyük eserlerden birisi şüphesiz Demokrasi müzesi!... Onun hayatını, yaşadıklarını, anlatmak istediklerini gözler önüne seren önemli bir eserdir. 

            Bu arada 40 gün önce kaybettiğimiz İşadamı, merhum sayın Dr. Yük. Müh. Şevket Demirel’in 40 mevlidi de bugün saat 19.00’da islamköy’de okunacak. Mevlide müteakiben katılımcılara iftar yemeği de ikram edilecek. Demirel ailesi bütün Ispartalıları her iki etkinliğe de katılmaları için davette bulundu...

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap