ISPARTASPOR?A DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTASPOR?A DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI
Haberin Tarihi: 26.7.2016 14:49:00 - Okunma Sayısı:1399 defa okundu.

Vali Şehmus Günaydın ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Isparta futbolu için başlattığı kampanyanın startı verildi.

 

ISPARTASPOR’A DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI

Vali Şehmus Günaydın ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Isparta futbolu için başlattığı kampanyanın startı verildi. Bağış yapmak isteyenlerin Halk Bankası Spor Kulübü İBAN TR 56 0001 2009 54 50 00 16 000 210 hesaba destek olmaları istendi.

 

 

               Vali Şehmus Günaydın ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Isparta futbolu için başlattığı kampanyanın startı verildi. Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, bağış kampanyasına 2’şer bin TL destek olmuşlardı.

               BAL’da bu yıl Isparta’yı mücadele edecek olan temsilcimiz için ilk olarak yönetim kurulu ve teknik kadro belirlenecek. Ardından transfer çalışmalarına başlayacak. Bu süreç öncesinde Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç’in başlattığı bağış kampanyasına yoğun ilginin olması bekleniyor.

HALK BANKASI SPOR KULÜBÜ İBAN TR 56 0001 2009 54 50 00 16 000 210

               Bu arada bağış yapmak isteyenler Halk Bankası Spor Kulübü İBAN TR 56 0001 2009 54 50 00 16 000 210 hesaba yapabilirler.

               Vali Günaydın, basın mensuplarıyla buluştuğunda şu açıklamalarda bulunmuştu:

               “Göreve geldiğimde özellikle basın mensubu arkadaşlarımızın ortaya koyduğu bir çalışma ve sayın vekillerimizin önderliğinde Isparta’daki futbol takımımız için bir çalışma başlatılmıştı. Bu çalışmada geçen haftadan dolayı bir duraksama oldu. Dün akşam Süreyya beyle görüştük. Geçen hafta İl Özel İdaresi olarak lige katılacağımızı ifade ettik ve gerekli ücreti yatırdık. Şuanda da artık süratle kamuoyunun beklentileri doğrultusunda iyi bir takımla, iyi bir yönetimle bu işe devam etmek istiyoruz. Gecikme olmaması için bugün sabahtan ilk bağışı yaptım. 2 bin liralık bir katkı yaptım. Süreyya vekilimizde katkı yaptı. Buradan bağış yapmak isteyen işadamlarımızı ve ekonomik durumu iyi olan vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyoruz. Neticede spor, futbol Isparta’mız için çok önemli. Şehrimizin tanıtımı, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve sosyal ihtiyaçları karşılama adına bu faaliyetleri destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz. Yönetim kurulunu oluşturma çabasında çok önemli bir yere gelmiştik. Geçen haftaki gecikmeyi süratle telafi edip, inşallah kısa sürede yönetimimizi, takımımızı oluşturup liglere hazır hale geleceğiz. Milletvekillerimizle, belediye başkanımızla yine bir araya geleceğiz. Isparta’mıza yakışan bir takımla, bu işe gönül veren bir yönetimle inşallah başarılı oluruz diye düşünüyorum.”

               Öte yandan Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve El Ele Derneği, bağış kampanyasına destek olacaklarını açıkladılar. Daha önce de birçok sosyal faaliyete destek veren El Ele Derneği’de kermes düzenleyerek projeye destek verecek.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap