TARIK HOCA AFFINI İSTEDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TARIK HOCA AFFINI İSTEDİ
Haberin Tarihi: 4.8.2016 09:30:00 - Okunma Sayısı:1228 defa okundu.

Isparta’ya profesyonel bir takım kazandırılması konusunda şehrin dinamiklerini harekete geçiren ve bu konuda öncülük eden Teknik Direktör Tarık Söyleyici, mazereti nedeniyle görevden affını istedi.

TARIK HOCA AFFINI İSTEDİ

 

Isparta’ya profesyonel bir takım kazandırılması konusunda şehrin dinamiklerini harekete geçiren ve bu konuda öncülük eden Teknik Direktör Tarık Söyleyici, mazereti nedeniyle görevden affını istedi. Herhangi bir görev beklentisi içinde olmadan çaba sarfeden Söyleyici, Federasyon Antrenörlüğü mazeretinden dolayı yeni oluşacak takımda görev alamayacağını açıkladı.

Türkiye’de Pro Lisansı 2010 yılında alan ilk teknik direktörlerden olan Akdeniz Bölgesi’nin önemli futbol adamlarından Tarık Söyleyici, Ispartaspor’u 2 kez şampiyon yapmış bir dönemde Göztepe ile yarışarak, takımı Süperlig kapılarına kadar getirmişti.

Başarılı teknik adam bölgemizdeki Alanyaspor, Kemerspor, Nazillispor, Süper ve süper lig takımlarından Antalyaspor’da da önemli görevler yapmıştı. Türkiye’nin en önemli golcülerinden olan Milli Futbolcu Burak Yılmaz’a da henüz 17 yaşındayken Antalyaspor’da görev vererek Türk futboluna kazandıran Tarık Söyleyici yeni oluşacak takıma dışarıdan her türlü desteği vereceğini söyledi.

Teknik Direktör Söyleyici konu hakkında şu açıklamada bulundu; “İnşallah takımımız hak ettiği yerlere gelir ve profesyonel lige çıkar. Bunu bütün kalbimle Cenab-ı Allah’tan diliyorum. İlerleyen dönemlerde üzerimize düşen bir görev olursa, geçmişte olduğu gibi takımımızın yine üst liglere çıkmasını sağlarız. Bu vesile ile başta Valimiz Şehmuz Günaydın’a, Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e, Belediye Bakanımız Yusuf Ziya Günaydın’a, ITSO Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e ve Esnaf Odaları Birlik Başkanımız Mehmet Aybatılı’ya desteklerinden dolayı teşekkür eder, tüm sporseverlere saygılarımı sunarım” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap