Eğirdirspor'da Yüzler Gülüyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor'da Yüzler Gülüyor
Haberin Tarihi: 4.8.2016 16:15:00 - Okunma Sayısı:1350 defa okundu.

İlimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Eğirdirspor hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Eğirdirspor'da Yüzler Gülüyor         

 

            İlimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Eğirdirspor hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda kadrosuna kattığı oyuncuların takıma çabuk uyum sağlamaları teknik heyetin yüzünü güldürürken futbolcuların antrenmanlardaki hırsları dikkat çekiyor. Teknik Sorumlu Hakan Hayati Karaca, antrenmanlarda sürekli oyunu durdurarak oyuncuları uyarıyor ve yapmaları gereken hamleleri uygulamalı olarak gösteriyor.

 

            Eğirdirspor 31 Ağustosta oynanacak olan Türkiye Kupası maçına kadar hazırlıklarını Eğirdir İlçe stadında sürdürecek ve 4 hazırlık maçı daha yapacak olup, yönetim takıma 3 yada 4 futbolcu daha transfer ederek, transferi sonlandırmayı planlıyor.

 

            Eğirdirspor Teknik Sorumlusu Hakan Hayati Karaca " Yeni sezona yeni futbolcularımızla birlikte takım olma yolunda ilerleme kaydediyoruz. Şu ana kadar gerek kadromuza yeni dahil olan gerekse de geçen sezonki oyuncularımızın antrenmanlardaki hırsları çalışma arzuları bizi mutlu ediyor.  Yönetimden bir kaç oyuncu takviyesi daha istedik bu oyuncularımızı da kadromuza dahil edebilirsek, sezon öncesi kampına yetiştirebilirsek bizim için avantaj olacaktır.  Bu yıl bir bütün olarak hedefe kilitlenmeliyiz. Şehrimizin bize vereceği destek sayesinde hedefe en iyi şekilde gidebileceğimize inanıyorum. Şu an için muhtemel rakiplerimizde iyi transferler yapıyor bu da bizi sevindiriyor, en azından ligde erken bir kopma yaşanmaz ve yarış son haftaya kadar devam eder" dedi.  Karaca ayrıca takımın Eğirdir kampı boyunca çevre il ve ilçelere gelen takımlarla 3 yada 4 hazırlık maçı daha yaparak takımı daha iyi tanıma fırsatı bulacaklarının da altını çizdi.  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap