Isparta Davrazspor Kulübü?nden Başkan Günaydın?a Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Davrazspor Kulübü?nden Başkan Günaydın?a Ziyaret
Haberin Tarihi: 11.8.2016 09:30:00 - Okunma Sayısı:1161 defa okundu.

Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Bülent Sarıgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

Isparta Davrazspor Kulübü’nden Başkan Günaydın’a Ziyaret

 

            Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Bülent Sarıgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Önceki gün genel kurul toplantısını gerçekleştirerek işbaşı yapan Isparta Davrazspor yönetiminde 3 kişilikte belediyeden daire müdürü bulunuyor.

            Hedefini büyük tutan ve süper lig olarak belirleyen Isparta Davrazspor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül, Isparta’da spor adına gerçekleştirilen bu oluşumda yapılan katkılardan dolayı teşekkür etti. Sarıgül, kulüp olarak hedeflerini büyük tuttuklarını ve süper lig olarak belirlediklerini kaydetti. Yönetim Kuruluna, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından isimleri verilen Ali Tulum, Oğuz Başaran ve İsmail Cemil Aydoğdu’yu aldıklarını kaydeden Sarıgül, kısa ve uzun vadeli programlar yaptıklarını söyledi. Vali Şehmus Günaydın başkanlığında transfer komitesinin oluşturulduğunu yine teknik direktörün de belirlendiğini aktaran Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Isparta Davrazspor’u uzun vadede kurumsal bir yapıya kavuşturmayı, sabit gelir kaynakları oluşturmayı hedeflediklerini anlattı.

            Ispartaspor’un geçmiş dönemlerinde yanlış yönetildiğini dolayısıyla sorunlar yaşandığını ve hatta kendisinin de sahalarda yanlış söylemlere maruz kaldığını dile getiren Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugün artık yeni bir heyecanla yola çıkıldığını kaydetti. Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Günaydın, “Bizlerde sizlerle sil baştan yeni bir başlangıç yapıyoruz. Isparta Davrazspor Kulübümüz kısa zamanda şahlanır umudunu taşıyoruz. Bu kulübümüzü destekleyeceğiz. Böylesine güzel bir yönetim kurulu oluşturulmasından dolayı mutlu oldum. Isparta’mızda spor adına güzel şeyler olacaktır. Isparta Davrazspor adına yapılan bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyor, ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Kulübümüzün Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap