EĞİRDİRSPOR?A İKİ BOMBA TRANSFER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRSPOR?A İKİ BOMBA TRANSFER
Haberin Tarihi: 1.10.2016 14:56:00 - Okunma Sayısı:1681 defa okundu.

Eğirdirspor dış transferde 22 yaşındaki Kırgız Milli takımından orta saha oyuncusu Bakhtiyar Duyshobekov ve Ganalı yıldız Shaibu Yakubu ile anlaştı.

EĞİRDİRSPOR’A İKİ BOMBA TRANSFER

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele temsilcimiz Eğirdirspor 2 yeni transfer gerçekleştirdi.

Eğirdirspor dış transferde 22 yaşındaki Kırgız Milli takımından orta saha oyuncusu Bakhtiyar Duyshobekov ve Ganalı yıldız Shaibu Yakubu ile anlaştı.

Geçen sezon Belarus SüperLiginde forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Bakhtiyar Duyshobekov, Kırgız Milli takımında bu sezon Asya kupası elemelerinde tüm maçlarda forma giyerek Kırgız Milli takımının en çok forma giyen oyuncusu oldu. Bakhtiyar, Eğirdirspor'da büyük başarılar elde etmek için geldiğini ve hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti.

Öte yandan Ganalı yıldız Shaibu Yakubu da Bal Liginde Eğirdirspor için savaşacak.

Ülkemize Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile gelen daha sonra Hacettepe'ye transfer olan Shaibu Yakubu, sırasıyla PTT 1.Ligde Kartalspor, Yunanistan 1.Lig takımlarından Ofi ve son olarak 2014-2015 yılında ülkemizde 1461 Trabzon ve Ceyhanspor formaları giydi.

Her iki kanatta da oynayabilen aynı zamanda forvet özelliği olan Ganalı yıldız futbolcu Shaibu Yakubu, Ülkemizde Kartalspor'da PTT 1.ligde attığı 15 golle öne çıkmış ve takımının üst sıralarda olmasına büyük katkı yapmıştı.

Eğirdirspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Uysal “Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Eğirdirspor taraftarı ve BAL ligleri gerçekten çok yetenekli iki futbolcuyu izleyecek.” Dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap