EĞİRDİR ELMASPOR İSTANBUL DEPLASMANINDA?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR İSTANBUL DEPLASMANINDA?
Haberin Tarihi: 19.1.2017 17:26:00 - Okunma Sayısı:1323 defa okundu.

Türkiye Voleybol 1’nci ligde bölgemizi ve ilçemizi temsil eden gururumuz Eğirdir Elmaspor bu hafta sonu İstanbul deplasmanına gidiyor.

EĞİRDİR ELMASPOR İSTANBUL DEPLASMANINDA…

               Türkiye Voleybol 1’nci ligde bölgemizi ve ilçemizi temsil eden gururumuz Eğirdir Elmaspor bu hafta sonu İstanbul deplasmanına gidiyor. 

               Geçen haftayı deplasmanda İzmir BAL’ı 3-1 yenerek 3 puan alan ve moral depolayan Eğirdir Elmaspor bu hafta 21 Ocak 2017 Cumartesi günü İstanbul’da Es Spor ile karşılaşacak.        

               Burhan Felek Spor Kompleksinde (Anadolu Yakası Üsküdar-Altunzade) saat 12.00’de başlayacak olan karşılaşma için takımımız bu gece (Perşembe)  yola çıkacak.

               Maç öncesi görüşlerini bizimle paylaşan takım koçu Ahmet Özkoç. “…Es spor maçı en önemli maçlardan birisi. Geçen haftada bu umut ve beklenti içinde İzmir’e gitmiştik. İyi oynadığımız zaman kazanıyoruz. Puan sıralamasında alt sıralardan kurtulamak istiyoruz. Es spor genç, dinamik ve takım oyunu olan bir ekip. Zor bir maç ama kazanmamız gerekiyor. İnşallah İstanbul’daki hemşehrilerimizin desteğini alarak mutlu bir tablo oluşturmak istiyoruz hayırlısıyla” dedi.

               Antrenör Ahmet Özkoç ayrıca İstanbul’da yaşayan Isparta’lı ve Eğirdir’li hemşehrilerimizin yanı sıra Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği ve YEKSAV’ın üyelerinin de Elmaspor - Es Spor maçını heyecanla beklediklerini ifade etti.

               Takımımıza gönülden başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap