?KÜTÜPHANEMİZ BİZE GELİYOR? PROJESİ GENÇ GÖNÜLLÜLER'İN DESTEĞİYLE HAYATA GEÇTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,?KÜTÜPHANEMİZ BİZE GELİYOR? PROJESİ  GENÇ GÖNÜLLÜLER'İN DESTEĞİYLE HAYATA GEÇTİ
Haberin Tarihi: 16.2.2017 11:26:00 - Okunma Sayısı:1532 defa okundu.

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi kitap okuma alışkanlığının ve Kütüphane kullanımının artması için 8.02.2017 tarihinde başlattığı proje için hazırladığı 506 adet kitabı okullara götürüp teslim etti.

“KÜTÜPHANEMİZ BİZE GELİYOR” PROJESİ

GENÇ GÖNÜLLÜLER'İN DESTEĞİYLE HAYATA GEÇTİ

                Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi kitap okuma alışkanlığının ve Kütüphane kullanımının artması için 8.02.2017 tarihinde başlattığı proje için hazırladığı 506 adet kitabı okullara götürüp teslim etti.

                Proje hakkında bilgi veren Bedriye KÜÇÜKKARA;

                “Projemiz için geçen hafta okullarımıza ziyaret gerçekleştirmiş ve öğrencilerimizin dolduracağı üye kayıt formlarını bırakmıştık. Bu hafta sınıf seviyelerine uygun olarak hazırladığımız kitaplarımızı okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teslim ettik, doldurulan üye kayıt formlarını öğrencilerimizin üyeliklerini gerçekleştirmek üzere teslim aldık. “Kütüphanemiz Bize Geliyor” projesi ile Eğirdir merkezine uzak mahallelerde yaşayan çocuklarımızın Kütüphaneden yararlanmalarını sağlamış olduk.

                Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi olarak projemiz için “Sen de gönül ver!” sloganıyla ülkede bir gönüllülük kültürü oluşturmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çalışmalarına başlayan Genç Gönüllüler Platformu www.gencgonulluler.gov.tr internet sitesine ilan verdik. İlanımıza Gönüllü olarak başvuran Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğrencisi Hasret DİLBE Proje Gönüllümüz olarak 31.05.217 tarihine kadar bizimle çalışacak.

Geleneklerimizde var olan hayırseverlik kültürünü, çağdaş hayatın evrensel değerleriyle harmanlayarak 21. Yüzyılın parlayan yıldızı olan gönüllülük çatısı altında, varlık sebebimizi yeniden keşfetmemizi sağlamayı amaçlayan Genç Gönüllük faaliyeti için gençlerimizi projemizde çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap