ALPEREN'İN EĞİRDİRSPOR'A KATKISI 7 PUAN

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ALPEREN'İN EĞİRDİRSPOR'A KATKISI 7 PUAN
Haberin Tarihi: 27.2.2017 17:20:00 - Okunma Sayısı:1532 defa okundu.

Genç yıldızların Türk futboluna kazandırılması hedefi olan Eğirdirspor’un yüzü, her yıl olduğu gibi bu yıl da genç futbolcularının performansı ile gülmeye devam ediyor.

                ALPEREN'İN EĞİRDİRSPOR'A KATKISI 7 PUAN

Genç yıldızların Türk futboluna kazandırılması hedefi olan Eğirdirspor’un yüzü, her yıl olduğu gibi bu yıl da genç futbolcularının performansı ile gülmeye devam ediyor. Eğirdirspor geçtiğimiz yıl BAL liglerinde en erken ve gol atan en genç futbolcusu unvanını alan Erdem Çetiner’den sonra bu yıl da genç yıldızı Alperen ile sınırları zorlamaya devam ediyor.


                Eğirdirspor'un Burdur Amatör lig takımlarından hazırlık maçında beğenilip kadrosuna dahil ettiği Alperen Zeki Arazlı attığı gollerle adından söz ettirirken, takımına da 7 puan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.  Eğirdirspor ile 3 kez ilk 11'de maça çıkan genç futbolcu Eğirdirspor'un Kepez Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın son dakikasında attığı golle takımına 1 puan kazandırmasının yanı sıra, Konyaaltı Karşılaşmasında attığı şık golle dikkatleri üzerine çekmişti.Bu hafta sonu oynanan Sandıklıspor maçında da 2 gol atarak takımına 3 puanı getiren Alperen, takımına 7 puan kazandıran isim oldu.  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap