EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKEN KULÜBÜ'NE MALZEMELERİ TESLİM EDİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKEN KULÜBÜ'NE MALZEMELERİ TESLİM EDİLDİ
Haberin Tarihi: 17.3.2017 12:14:00 - Okunma Sayısı:1467 defa okundu.

Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü, Isparta Valiliği İl Özel İdaresi destekleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen malzeme desteği törenine katıldı.

EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKEN KULÜBÜ'NE MALZEMELERİ TESLİM EDİLDİ

Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü, Isparta Valiliği İl Özel İdaresi destekleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen malzeme desteği törenine katıldı. Eğirdirli Yelkenciler törende okçuluk branşıyla birlikte malzemelerini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’nun elinden teslim aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve Spor Şube Müdürü Ahmet Taşdemir’in de katıldığı törende konuşan sporcular, malzeme desteğinden dolayı başta Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere tüm yetkililere teşekkürlerini iletti.

Törenin ardından Ulusal ve Uluslar arası organizasyonlarda ilimizi başarıyla temsil eden Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü sporcuları, antrenörleri Ahmet Şahan ve Utku Mehmet Dikmen ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret ettiler.

Sporcularla sohbet eden İl Müdürü Gevrek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yelken Antrenörü Ahmet Şahan da Yelken sporunun gelişmesinde büyük katkı ve destekleri olan İl Müdürü Gevrek’e katkı ve desteklerin dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Gevrek, sporculara çeşitli hediyeler takdim etti. 

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü Yelken antrenörü Ahmet Şahan,  Belediyespor Yelken antrenörü Utku Mehmet Dikmen  ve sporcular, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü de makamında ziyaret  ettiler.  Şahan, "Yelken sporunun gelişmesine verdikleri ciddi destekten dolayı Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eğirdir’de yapılan bütün spor dallarına desteklerin devam edeceğini söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap