Oryantiringde Sarıidris'in Başarısı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Oryantiringde Sarıidris'in Başarısı...
Haberin Tarihi: 13.4.2017 16:03:00 - Okunma Sayısı:1298 defa okundu.

Sarıidris İlkokulu Küçük Erkeklerde birinci, Küçük kızlarda ise Sarıidris İlkokulu ikinci olurken, Sarıidris Ortaokulu Yıldız Kızlar ve Erkeklerde ikinci oldu.

Oryantiringde Sarıidris'in Başarısı...

 Sarıidris İlkokulu Küçük Erkeklerde birinci, Küçük kızlarda ise Sarıidris İlkokulu ikinci olurken, Sarıidris Ortaokulu Yıldız Kızlar ve Erkeklerde ikinci oldu.


Okullar Arası Küçükler – Yıldızlar Kız-Erkek Oryantiring İl Birinciliği yarışmaları Gölcük Tabiat Parkında yapıldı. Yarışmalarda Sarıidris İlk ve Orta Okulu takımları aldıkları derecelerle oryantiringde iddialı olduklarını gösterdiler.


Isparta’da okul sporları heyecanı devam ediyor. Haritada işaretlenmiş hedefleri en hızlı bulmak üzerine kurulu spor dalı olan Oryantiring yarışları 13 Nisan 2017 Perşembe günü Gölcük Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2016-2017 Faaliyet Programı çerçevesinde gerçekleşen Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring yarışlarına 150’ye yakın sporcu katıldı.

Okul takımları yarışlarda kıyasıya mücadele verdi.

Müsabakalar sonunda Yıldız Erkeklerde TED Koleji birinci, Sarıidris Ortaokulu ikinci, Atatürk Ortaokulu üçüncü oldu.

Yıldız Kızlar kategorisinde ipi göğüsleyen takım TED Koleji oldu. Yıldız kızlarda Sarıidris Ortaokulu ikincilik, Atatürk Ortaokulu ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Küçük Erkeklerde ise Sarıidris İlkokulu birinci, Atatürk İlkokulu ikinci, TED Koleji üçüncü oldu. Küçük kızlarda ise Atatürk İlkokulu birinci, Sarıidris İlkokulu ikinci, TED Koleji üçüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupaları ödül töreniyle takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, katılım sağlayan tüm okullarımızı tebrik ederken, turnuvayı birinci olarak bitiren okullarımıza iller arası yapılacak olan grup müsabakalarda başarılar diledi. 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap