SDÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK PROJE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK PROJE
Haberin Tarihi: 22.4.2017 09:26:00 - Okunma Sayısı:4109 defa okundu.

SDÜ işletme Fakültesi öğrencileri Ayşe Gül Gök ve Beyza Ersoy, Eğirdir ve Aksu’da bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine Bütçe Defteri dağıttılar.

SDÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK PROJE

               SDÜ-TÜBİTAK Projesi kapsamında Eğirdir-Aksu Kaymakamlığı işbirliğiyle, ilköğretim düzeyi öğrencilerinde "bütçe defteri bilinci ve bütçe alışkanlığı kazandırmak” amacıyla hazırlanan proje hayata geçti. SDÜ işletme Fakültesi öğrencileri Ayşe Gül Gök ve Beyza Ersoy, Eğirdir ve Aksu’da bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine Bütçe Defteri dağıttılar.


               Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Kürşad Tüfekçi danışmanlığında SDÜ işletme Fakültesi öğrencileri Ayşe Gül Gök ve Beyza Ersoy'un hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Eğirdir'deki 4., 5., 6, 7., 8. sınıf öğrencilerine "Bütçe Defteri" dağıtıldı. Proje kapsamında Aksu'daki öğrencilere de "Bütçe Defteri" dağıttıklarını ifade eden Gök ve Ersoy, Okullarda karşılaştıkları yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek "İlköğretim çağındaki öğrencilerimizin bütçe bilincini kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla böyle bir proje yapmaya karar verdik. Çünkü bizler bu alışkanlığı küçük yaşta kazanamamış olmanın zorluklarını üniversite hayatımızda gördük. Küçük kardeşlerimizin bu zorlukları yaşamamaları için bu projeyi geliştirdik.

Projenin hazırlanma ve uygulama aşamalarında bizlere yardımcı olan başta Eğirdir Kaymakamı, Aksu Kaymakam V. Abdullah Akdaş'a, Mali Müşavir Veli Gök'e, Danışman hocamız Doç. Dr. Ömer Kürşad Tüfekçi'ye, Eğirdir ve Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine, Okul yöneticilerine ve tabii ki Akın Gazetesi Sahibi Abdullah Sinan'a teşekkür ederiz." dediler.


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap