EĞİRDİR ELMASPOR GRUP MAÇLARINDA ISPARTA'YI TEMSİL EDECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR GRUP MAÇLARINDA ISPARTA'YI TEMSİL EDECEK
Haberin Tarihi: 26.4.2017 15:25:00 - Okunma Sayısı:1486 defa okundu.

KÜÇÜK ERKEKLER VE GENÇ ERKEKLER ALT YAPI GRUP MAÇLARI EĞİRDİR'DE OYNANACAK

EĞİRDİR ELMASPOR GRUP MAÇLARINDA ISPARTA'YI TEMSİL EDECEK

KÜÇÜK ERKEKLER VE GENÇ ERKEKLER ALT YAPI GRUP MAÇLARI EĞİRDİR'DE OYNANACAK

               Türkiye Voleybol Federasyonu faaliyet programında yer alan, Kulüpler Altyapı Grup Elemeleri, Isparta ve Eğirdir'de oynanacak.

               Küçük kız ve genç kızlar karşılaşmaları Isparta'da, küçük erkekler ve genç erkekler karşılaşmaları da Eğirdir'de oynanacak.   Bu yıl hem küçük, hem de gençlerde grup birincileri ve ikincileri yarı finallere katılacak.

               Küçük erkekler maçları 4-7 Mayıs tarihlerinde Eğirdir Kapalı spor salonunda oynanacak. Eğirdir Elmaspor Kulübü, Eskişehir, Kütahya ve Konya İl birincisi, Ankara 6. olan takımlarla mücadele edecek.

               Gençlerde ise; 11-14 Mayıs tarihlerinde yine Eğirdir Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan maçlarda Eğirdir Elmaspor, Denizli, Konya, Burdur ve Antalya takımları ile karşılaşacak.

               Isparta'da alt yapı Erkek Ligi yeterli takım oluşmadığından yapılamadığı için bu gruplara Eğirdir Elmaspor doğrudan katılma hakkı kazandı. Kızlarda ise; Lig oluşturuldu ve uzun bir aradan sonra Eğirdir Elmaspor kız takımı da Liglere katıldı. Altyapı takımlarını yine Eğirdir Elmaspor'un sporcusu olan hemşehrimiz Aziz Sayı çalıştırıyor.

               Eğirdir Elmaspor Kulübünün Ligdeki başarı ve faaliyetleri nedeniyle Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından grup maçlarının Isparta ve Eğirdir'de oynanması kararı alındığını belirten Elmaspor Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Özkoç "Önceki yıllarda da Eğirdir Belediyespor Voleybol takımımız 2. Ligde oynarken Eğirdir'e birçok final maçı verilmişti. Bu yıl Alt yapı grup maçlarının Eğirdir'e verilmesi hem takım sporcularımıza moral, spora yeni başlayacak öğrencilerimize referans olacak  hem de esnafımıza küçük de olsa maddi kaynak olacaktır. Okullarımızı ve sporsever halkımızı maçlara davet ediyoruz." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap