ATATÜRK?E KÜFÜR SERBEST Mİ?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ATATÜRK?E KÜFÜR SERBEST Mİ?
Haberin Tarihi: 11.5.2017 09:56:00 - Okunma Sayısı:1386 defa okundu.

Atatürk parçalanmış bir devleti derledi topladı; milletle el ele verdi yeni bir devlet kurdu. Osmanlının küllerinden kurduğu bu devleti ve milleti çağdaş seviyeye yükseltmek için ömrünü verdi.

ATATÜRK’E KÜFÜR SERBEST Mİ?

Atatürk parçalanmış bir devleti derledi topladı; milletle el ele verdi yeni bir devlet kurdu. Osmanlının küllerinden kurduğu bu devleti ve milleti çağdaş seviyeye yükseltmek için ömrünü verdi.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti bu seviyeye Atatürk’ün attığı temel sayesinde geldi. Fakat Atatürk düşmanları hiç eksilmedi.

Mustafa Armağan denilen biri çıkıyor Atatürk’e olmadık hakaretler yapıyor. Süleyman Yeşilyurt adında biri daha çıkıyor, Atatürk’ün sayesinde yurt dışında okumuş ve model bayan olmasıyla dikkat çeken Afet İnan’ı Atatürk’ün metresi olarak lanse ediyor. Bire densizler, Atatürk Uşakizâdelerden Latife Hanımla onu sevdiği için değil onun Avrupa görmüşlüğünden yararlanarak Türk kadınına model, örnek olsun diye evlendiğini anlayamayacak derecede cahil bir tarihçi misiniz?

Ben de buradan Süleyman Yeşilyurt’a soruyorum: 

“Ey Yeşilyurt denilen aymaz, sen Atatürk’le Afet İnan’ı aynı yatakta mı gördün?  Yanlarında mıydın?” 

Utanın beyler utanın!.. Onu üvey evlatlarına tecavüz etmekle, üvey evlatları ile zina etmekle suçlama cesaretini nereden alıyorsunuz?

Programda yer alan Tarihçi Yavuz Bahadır’ın böylesi karalamalara ortak olmasını da kendisine hiç mi hiç yakıştıramıyorum. Onu iyi bir tarihçi sanırdım, yanılmışım!..

Hem Atatürk’ün cinsel ihtiyaçlarını karşılayacak kadın mı kalmadı memlekette?

  Atatürk üzerine onca yazılar yazıldı onca görüşler ileri sürüldü de hangi birinde onun kadınlara sarkıntılık ettiğini gördünüz?

Karalamanın bu kadarına da pes doğrusu... Zaten ne zaman TVNET’te Derin Tarih programını izlesem sözü mutlaka evirip çevirip Atatürk’e ve Cumhuriyetin kuruluşuna getirerek ipe sapa gelmez iftiralarda bulunuyorlar.

Atatürk ne yaptı size?

Küfür mü etti?

Ananızı, bacınızı, halanızı, teyzenizi dağa mı kaldırdı?

Dininize mi sövdü saydı?

Ekmeğinizi elinizden mi aldı?

Atatürk önderlik etmeseydi Anadolu’da Türk kalmazdı.

Atatürk önderlik etmeseydi Anadolu’da ezan sesi olmazdı.

Atatürk olmasaydı ne sen ne ben olurduk.

Atatürk’ü küçültmeye gücünüz yetmez efendiler, yetmez!..

Hem onun kurduğu cumhuriyetin sayesinde okuyup diploma sahibi olacaksınız hem  aslınızı inkar edercesine beyanatlar vereceksiniz hem de Atatürk’e hakaret edeceksiniz!..

Sizi inkarcı nankörler sizi!..

Böyle nankörlüğü kediler de köpekler de yapmaz ama siz yaparsınız!..

Bu ülkenin adı, Cumhuriyet Savcıları, olan savcılar ne yapar bilmem!.. “Atatürk’ü Koruma Kanunu”nu niçin işletmezler anlamak mümkün değil!..

Yoksa Atatürk’e küfretmek serbest mi?


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap