EĞİRDİR'DE KABOTAJ VE DENİZCİLİK BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DE KABOTAJ VE DENİZCİLİK BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI YAPILDI
Haberin Tarihi: 5.7.2017 16:51:00 - Okunma Sayısı:1447 defa okundu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

EĞİRDİR'DE KABOTAJ VE DENİZCİLİK BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI YAPILDI

               Isparta İl Yelken faaliyet programında yer alan Kabotaj ve Denizcilik Yelken Kupası 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

               Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, yarışma ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İl Yelken  programında yer alan Kabotaj ve Denizcilik Kupası yelken yarışları 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü Eğirdir Belediyespor yelkencilerinin katılımıyla 3 yarı yapılarak sonuçlar değerlendirilmiştir. Yarışmaya katılanların dereceleri şöyledir:

1. İlke Dikmen

2. Aybars Kaya

3. Yunus Emre Karagöz

4. Elif Ilgaz Çam

5. Atakan Öğüt

Yarışmacıların ödülleri velilerin katılımıyla yapılan törende kendilerine takdim edildi. Bu vesileyle öğrencilerimize Kabotaj ve Denizciliğin önemi vurgulanarak gençlerimize denizlerimize ve göllerimize sahip çıkma bilinci verilmeye çalışılmıştır. Başarılı yelkencilerimizi kutluyorum. Daha büyük yarışlarda başarılı olmaları için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap