Eğirdir'de yaz futbol okulu başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de yaz futbol okulu başladı
Haberin Tarihi: 7.7.2017 12:51:00 - Okunma Sayısı:1198 defa okundu.

Eğirdirspor 08-16 yaş arası Yaz Futbol Okulu geçtiğimiz gün Eğirdir İlçe stadında Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün katılımı ile yapılan törenle başladı.

Eğirdir'de yaz futbol okulu başladı

 

            Eğirdirspor 08-16 yaş arası Yaz Futbol Okulu geçtiğimiz gün Eğirdir İlçe stadında Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün katılımı ile yapılan törenle başladı.

 

            Eğirdirspor, Halk Eğitim Merkezi ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen kurslar sonunda yetenekli çocukların Türk futboluna kazandırılması amaçlanıyor.             

 

            Eğirdirspor Kulübü, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve  Eğirdir Belediyesi işbirliği ile Eğirdir'deki çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak yeteneklerini keşfetmek ve futbol alt yapısı oluşturulması amacıyla 08- 16 yaş arası yaz futbol kursu düzenleniyor.

 

            İlk gün yaklaşık 100 sporcunun katıldığı yaz futbol okulu açılışında konuşan Sportif Direktör Hasan Er, “Bütün yaş gruplarında Eğirdir'i ve Eğirdirsporumuz'u temsil edecek güzel bir çalışmaya bugün itibari ile başladık. Eğirdirspor Kulübü olarak alt yapıda çok güzel bir ekip olacak. Eğirdir’de çok yetenekli futbolcular var, bunları Türk futboluna kazandırmaya çalışıyoruz. Eğirdir Belediye Başkanımız Efsane Başkan Ömer Şengöl’ün de destekleri ile Eğirdir’de sporun tekrar canlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bizlere her zaman destek olan Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e ve birlikte çalıştığımız Halk Eğitim Merkez Müdürümüz Ali Şanal'a ve Eğirdirspor Kulübü Başkanımız Halil İbrahim Uysal'a ile Başkan Yardımcımız Hasan Bilal Taran'a teşekkür ederim. Kursumuzun, Eğirdir’e ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 

            Açılışta konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaz futbol okuluna katılan geleceğin futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada, “Emeğiniz İnşallah sonuç verir. Burada belki iyi topçu olamazsanız ama alt yapı olarak teknik bilgi ve teorik eğitimlerini alabilirsiniz. Neredeyse bu 100 kişiden muhtelif tarihlerde Kulübümüzün yaş gruplarında ve en sonunda da kendi ilçemizden yetişen çocuklardan bir takım çıkarır ve Profesyonel ekiplere verebiliriz.  Bizim sizden tek istediğimiz hocalarınızı iyi dinleyin sıkı çalışın, terbiyeli ve iyi sporcu olun, Eğirdir'imizi sporculuğunuzun yanı sıra karakterinizle de temsil edin. Biz sizin için elimizden geleni bu süreçte yapacağız. Çim sahalarımız ve tesislerimiz, hocalarımız her şeyimiz var. Size sadece öğrenip oynamak, yeteneklerinizi sergilemek kalıyor. Haksızlığa uğrarsanız, biz hakkınızı sonuna kadar arayacağız. Bizim fedakarlıklarımızı boşa çıkarmayın, ailelerinizde gelsin sizleri izlesin, eksik gördükleri bir şeyler varsa bize bildirsin. bizlerde eksiklikleri gidermenin yollarına bakalım. Futbol kursumuz hayırlı olsun, hepinize emeğinizin karşılığını alacağınız bir kurs olsun, emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. 

 

            Yaz futbol okulunun Çarşamba ve Cuma günleri Eğirdir ilçe stadında 2 ay süre ile devam edeceği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap