Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübü?nün Yeni Binası Göz Dolduruyor?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübü?nün Yeni Binası Göz Dolduruyor?
Haberin Tarihi: 17.7.2017 10:29:00 - Okunma Sayısı:2133 defa okundu.

Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübü, yelken sporunun yapılabileceği uygun kulüp binası haline dönüştürüldü.

Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübü’nün Yeni Binası Göz Dolduruyor…

                Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübü, yelken sporunun yapılabileceği uygun kulüp binası haline dönüştürüldü.

                Geçtiğimiz yıllar Eğirdir Limanı yanında yelken faaliyetlerini sürdürmeye çalışan Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübü,  Eğirdir Kaymakamlığı Eğirdir Belediye Başkanlığı ve   Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve ilçe Müdürlüğünün katkılarıyla, Eğirdir Liman Başkanlığı Büro Gemisinin yanına yeni bina (Konteynır) yapılarak daha modern hale getirildi.

                Her geçen gün sporcu sayısını arttıran, gerek ilçe içi gerekse il dışı yapılan yelken yarışlarında ilçemizin adını başarıyla duyuran Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübü sporcuları ve antrenörleri yeni binada daha verimli çalıştıklarını ifade ettiler.

                Modern dershanesi, yönetim yeri, soyunma-giyinme kabinleri, tuvaletleri, teknelerin suya iniş ve çıkış yerleri ile daha kullanışlı hale getirilen Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübü, yeni bina görünümüyle de ailelerden de tam not aldı. Aileler, çocuklarının çalışmalarını yakından takip etme şansını yakaladılar.

                Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübünün çevresinin de çim ve çiçeklerle donatılması Limana ayrı bir renk katmış.

                Eğirdir Belediye Spor Yelken Kulübünde yaz kursları devam ediyor ve şuana kadar 60 çocuğumuz Eğirdir Gölü’nün serin sularında yelken sporunu öğrenmeye çalışıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap