Eğirdir Elmaspor Sezona Transferlerle Başladı?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Elmaspor Sezona Transferlerle Başladı?
Haberin Tarihi: 22.8.2017 17:34:00 - Okunma Sayısı:1517 defa okundu.

Türkiye Voleybol Ligi 1’nci Lig A Grubunda mücadele edecek olan Akdeniz Bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor Kulübü 2017-2018 yılı sezonuna transferlerle başladı.

Eğirdir Elmaspor Sezona Transferlerle Başladı…

               Türkiye Voleybol Ligi 1’nci Lig A Grubunda mücadele edecek olan Akdeniz Bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor Kulübü 2017-2018 yılı sezonuna transferlerle başladı.

               Geçen yıl Eğirdir Elmaspor Voleybol takımında takım kaptanlığı yapan Güray Arabacı (Smaçör), Okay Serçe (Pasör Çaprazı) ile yeniden sözleşme imzalandı.

               Eğirdir Elmaspor Kulübü bu yıl Gümüşhane Torul Kulübünün başarılı sporcularından (Libero) Bulut İnankurt ile Konya Büyükşehir Belediyespor’dan (Orta Oyuncu) Serkan Hacıoğlu ile el sıkıştı.

               Eğirdir Elmaspor Voleybol takımının alt yapısından yetişen (Libero) Ahmet Mert yeniden takım kadrosunda yer aldı. Pasör Aziz Sayı’da Antrenör Yardımcısı olarak Eğirdir Elmaspor Voleybol takımında görev yapacak.

               Eğirdir Elmaspor Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde de diğer transferlerle sözleşme yapılacağı bildirildi.

               Eğirdir Elmaspor 27 Ağustos’ta Kampa Giriyor…

               Türkiye Voleybol Ligi 1’nci Lig A Grubunda mücadele edecek olan gururumuz Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı 27 Ağustos 2017 Pazar gününden itibaren Elmaspor Kulübü tesislerinde kampa başlayacak.

               İlk Maç 30 Eylül’de…

               Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı 1’nci Devrenin ilk maçını 30 Eylül 2017 Cumartesi günü İzmir Deplasmanında Bornova Anadolu Lisesi (BAL) ile yapacak.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap