Aday adayı olacak isimler ortaya çıkmaya başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Aday adayı olacak isimler ortaya çıkmaya başladı
Haberin Tarihi: 22.10.2013 11:06:00 - Okunma Sayısı:4261 defa okundu.

EĞİRDİR'DE MUSTAFA BAŞ ATABEY'DE MEHMET ARSEVEN

Aday adayı olacak isimler ortaya çıkmaya başladı

 

EĞİRDİR’DE MUSTAFA BAŞ

            2014/Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı için aday olacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Ak Parti Eğirdir Belediye Meclisi Üyesi Mustafa BAŞ, Aday Adaylığı için resmi müracaatta bulundu.

            Mustafa BAŞ geçtiğimiz seçimlerde de Aday Adayı olmuş ve daha sonra Belediye Meclis Üyeliğine seçilmişti.

            Mustafa BAŞ'ın AK Partiden Aday Adaylığı için başvurusundan sonra diğer aday adayı olacak isimlerin de önümüzdeki günlerde harekete geçmeleri bekleniyor.

            Müracaatını yapan ve böylelikle Eğirdir Belediye Başkanlığına talip olduğu anlaşılan hemşehrimiz Mustafa BAŞ'a hayırlı olsun temennilerimizle başarılar diliyoruz.

 

ATABEY’DE MEHMET ARSEVEN

            2009 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den Atabey Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Arseven önümüzdeki yerel seçimler için tekrar adaylığını açıkladı.

            2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Vergi Dairesinden Emekli Mehmet Arseven ilçenin sorunlarını yakından takip ettiğini belirtti. Atabey ilçesinin Çeşme Mahallesi doğumlu olan ve yıllardır doğduğu ve büyüdüğü ilçeye hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Mehmet Arseven “Hak’ka ve halka hizmet için aday oldum. Halkımız ile sürekli istişare halindeyim. İlçemizin sorunlarını biliyorum. Allah bize bu görevi nasip ederse en iyi şekilde görevimizi yapmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap