Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı Bodrum'a Gidiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı Bodrum'a Gidiyor
Haberin Tarihi: 16.9.2017 09:30:00 - Okunma Sayısı:1343 defa okundu.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan Türkcell Atatürk Kupası Yelken Yarışları için Eğirdir Belediyespor yelkencileri Muğla-Bodrum-Yalıkavak’a gidiyor.

Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı Bodrum’a Gidiyor…

                Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan Türkcell Atatürk Kupası Yelken Yarışları için Eğirdir Belediyespor yelkencileri Muğla-Bodrum-Yalıkavak’a gidiyor.

                18-23 Eylül 2017 tarihleri arasında Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde yapılacak olan yarışlara Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübenden 9 sporcu katılıyor. Sporcularımız ve antrenörleri Pazar sabahı ilçemizden hareket edecekler.

                Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan; “Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Optimist, Senior, Optimist Junior, Lazer 4,7, Radial ve Standard Türkcell Atatürk Kupası Yelken yarışları 18-23 Eylül tarihleri arasında Yalıkavak Yelken Kulübünün ev sahipliğinde Yalıkavak-Bodrum-Muğla’da yapılacak. Bu yarışlar Optimist Senior, Optimist Junior, Lazer 4,7, Lazer Radial ve Lazer Standart sınıfları için seçme kriterlerinden biri olacak.

               

                Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü olarak bu yarışlara katılacağız. Yelken kafilemiz 9 kişiden oluşmaktadır. Isparta Yelken İl Temsilcisi olarak kafile başkanlığını yaptığım bu yarışmalara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan, Optimist Genior’da İlke Dikmen ve Arif Aslantürk, Optimist Junior’da Elif Ilgaz Çam, Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Laser 4,7’de Ali Lök, Lazer Radial’de Utku Mehmet Dikmen Isparta ilini bu yelken yarışlarında temsil edecekler. Kafile 17 Eylül 2017 Pazar günü Eğirdir’den hareket edecek. Yarışların bitimi olan 23 Eylül 2017 Cumartesi gecesi Eğirdir’e dönecekler” dedi.

                Isparta Yelken İl Temsilcisi ve kafile Başkanı Ağartan, sözlerinin sonunda “Yelken takımının yarışlara katılmasını sağlayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

                Yelkencilerimize yarışmalarda başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap