Kaymakam AKDAŞ?ın 2017 ? 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam AKDAŞ?ın 2017 ? 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı
Haberin Tarihi: 20.9.2017 16:46:00 - Okunma Sayısı:1098 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, 2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kaymakam AKDAŞ’ın 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, 2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Akdaş, şunları ifade etti.

“Eğitim ailede başlayan, okulda gelişen ve toplumda olgunlaşan; yaşam süresi boyunca devam eden bir süreçtir. Eğitime ve dolayısıyla insana yapılan yatırım, aydınlık bir geleceğin temelini oluşturacak; ülkemizin çağdaş dünyayla bütünleşme çabalarına hız kazandıracaktır.

Güven içerisinde sağlıklı ve huzurlu yaşamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak ancak ve ancak bilinçli, birikimli ve donanımlı bir eğitim süreciyle mümkün olabilir. Bundan dolayıdır ki bir toplum, medeniyet sahasında ne kadar yol almak isterse; eğitime o kadar önem vermek durumundadır. Atatürk’ün ‘Eğitimdir ki bir ulusu, ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır; ya da tutsaklık ve düşkünlüğe bırakır’ sözleri, eğitimin önemini açık bir şekilde ifade etmektedir.

Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmemiz için bilgi ve donanıma sahip olmamız gerektiğinin bilincinde olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımlara özen göstermeye, bunları kaliteyle sürdürmeye devam edeceğimizden şüpheniz olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her bir köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum."

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap