EĞİRDİR ELMASPOR HAZIRLIK MAÇINDA ALANYA BELEDİYE SPOR?U 3-1 YENDİ?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR HAZIRLIK MAÇINDA ALANYA BELEDİYE SPOR?U 3-1 YENDİ?
Haberin Tarihi: 25.9.2017 17:15:00 - Okunma Sayısı:1319 defa okundu.

Türkiye Voleybol Ligi 1’nci Lig A Grubunda mücadele edecek olan Akdeniz Bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor Kulübü 24 Eylül Pazar günü ALANYA BELEDİYESPOR ile oynadığı hazır maçında sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

EĞİRDİR ELMASPOR HAZIRLIK MAÇINDA ALANYA BELEDİYE SPOR’U 3-1 YENDİ…

               Türkiye Voleybol Ligi 1’nci Lig A Grubunda mücadele edecek olan Akdeniz Bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor Kulübü 24 Eylül Pazar günü ALANYA BELEDİYESPOR ile oynadığı hazır maçında sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

               Eğirdir Elma Spor lig maçlarına hazırlanmak için yaptığı son hazırlık maçında Alanya Belediye Spor’u 3-1 yendi.

               Antrenör Ahmet Özkoç ve  Yrd. Antrenör Aziz Sayı yönetiminde Eğirdir Elmaspor karşılaşmaya; Güray, Okay, Mlih, Umut, Serkan, Sercan ve Libero Bulut ile başladı. Daha sonraki setlerde Murat, Mahircan, Emin ve Mert de oyuna dahil oldu.

               Geçtiğimiz Pazar günü Eğirdir Spor Salonunda saat 15.00’de oynanan maçta iki takım da oyuncu değişikliği yaptı.

               Birinci seti Eğirdir Elma Spor 25-22, İkinci seti Alanya Bld. Spor (26-24) alarak durumu (1-1) yaptı. Üçüncü sette yeni transfer Murat Aslan’ı oyuna alan Eğirdir Elmaspor üçüncü seti 25-22 alarak kazanmasını bildi. Dördüncü sete daha güçlü başlayan takımımız bu seti de 25-19 alarak maçtan 3-1 galip ayrıldı.

               Yeni transfer Murat Aslan oyunuyla göz doldurdu.

               Maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan ve alınan galibiyetten duyduğu memnuniyeti belirten Eğirdir Elma Sporun başarılı Antrenörü hemşehrimiz Ahmet Özkoç: “takımların eksikliklerini görme, uyum süreci ve lige hazır olmak için yapılan hazırlık maçından sonra misafir takımla akşam yemeğinde bir araya geldik. Güzel duygularla yeni sezonun hayırlı, kazasız, belasız ve başarılı geçmesi temennisiyle rakip takımımızı uğurladık. Alanya Bld. Sporla uzun bir süredir diyaloglarımız dostluk ve kardeşlik sevgi ve saygı içerisinde  devam ediyor. Sporun temel teması dostluk ve iyi niyet disiplindir” diye konuştu.

ELMA SPOR İZMİR DEPLASMANINA GİDİYOR…

               Türkiye Erkekler Voleybol 1’nci Lig A Grubunda mücadele edecek olan Akdeniz Bölgesinin tek temsilcisi Eğirdir Elmaspor Kulübü, bu hafta sonu (30 Eylül 2017 Cumartesi günü) Ligin ilk maçına çıkacak.

               Moral ve motivasyonu yüksek olan takımımız, 30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de İzmir Alsancak semti Vestel Venüs (Atatürk) Spor Salonunda İzmir BAL takımı ile   ilk maçını oynayacak. Antrenör Özkoç, İzmir’de yaşayan bütün hemşehrilerimizi Eğirdir Elmaspor’a destek olmaya devam etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap