Masterlar?ın Hedefi Şampiyonluk

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Masterlar?ın Hedefi Şampiyonluk
Haberin Tarihi: 17.10.2017 17:12:00 - Okunma Sayısı:1088 defa okundu.

Eğirdir Masterlar takımı Antalya Soccer Cup 2017 Uluslar arası futbol turnuvasına katılıyor.

Masterlar’ın Hedefi Şampiyonluk

                Eğirdir Masterlar takımı Antalya Soccer Cup 2017 Uluslar arası futbol turnuvasına katılıyor.

                Her yıl geleneksel olarak düzenlenen, Türkiye ve Avrupa’nın çeşitli Ülkelerinden önemli Master takımlarının katıldığı Antalya Soccer Cup’ın 2017 turnuvası için geri sayım başladı.                      Turnuvayı İlçemizi temsilen Eğirdir Masterlar takımı katılacak.

                Antalya Soccer Cup 2015 ve 2016 yıllarının finalisti olan ekibimiz, Kenan Kurhan, Hasan Er, ve Cabir Celil Bozkurt ile kadrosunu güçlendirerek bu yıl şeytanın bacağını kırarak şampiyon olmak istiyor.

                Eğirdir Yerel Yönetiminin de desteğini arkasına alan Masterlarda 5 gün sürecek olan turnuvada Türkiye ve Avrupa’nın çeşitli Ülkelerinden önemli Master takımlarına karşı mücadele edecek. Eğirdir Masterlar Teknik sorumlusu Murat Bozaykut Turnuva Öncesi yaptığı açıklamada “19 Ekim 2017 Perşembe günü ilk maçımız için Antalya’ya yola çıkacağız. Bundan önceki 2 yılda da finalde şansızlıklardan dolayı kaybettik. Bu yıl aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı ve ilk hedefimiz bu yıl Eğirdir'imize şampiyonluğu getirmek. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Eğirdir Kaymakamımız Abdullah Akdaş ve Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap