Yusuf Ziya Günaydın En Sempatik Siyasetçi Seçildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yusuf Ziya Günaydın En Sempatik Siyasetçi Seçildi
Haberin Tarihi: 20.5.2013 09:30:00 - Okunma Sayısı:3492 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Mizah Topluluğu tarafından yılın en sempatik siyasetçisi seçildi.

Yusuf Ziya Günaydın En Sempatik Siyasetçi Seçildi

 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Mizah Topluluğu tarafından yılın en sempatik siyasetçisi seçildi.

Başkan Günaydın, Mizah Topluluğu’nun SDÜ’de düzenlediği Talk Show programının konuğu oldu, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı ve öğrencilik yıllarına dair anılarını salonda bulunanlarla paylaştı.

SDÜ Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve çeşitli kulüplerin temsilcilerinin de davetli olarak katıldığı Muzaffer Karğa’nın sunduğu Talk Show’da konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, öğrencilerle yapılmış olan ‘Belediyeye ve Başkana bakış açıları’ konulu röportajlarda kendisine yöneltilen istek, talep, eleştiri ve önerileri de samimiyetle cevaplandırdı.

Öğrenciler tarafından öne gündeme getirilen konuların başında, şehir içi ulaşımda öğrenci bilet fiyatlarının yüksekliği ilk sırada yer alırken, altyapı eksikliğinin çok çalışılmasına rağmen hala yetersiz kaldığı, şehrin sosyal-kültürel ve sanatsal yönden geliştirilmesi ve merkeze bir kültür merkezinin yapılması gibi sorunlar ön plana çıktı. Ayrıca öğrencilerin en çok şikâyetleri arasında ise halk ve esnafın kendilerine yaklaşımları ve kendilerini para olarak gördüklerini ifade etmeleri oldu.

Kültürel ve sanatsal olayların gerçekleştirilebileceği bir merkezin yapımının halen devam ettiğini, bu konuda çok çaba sarf ettiğini dile getiren Başkan Günaydın, ITKM içerisinde çok modern bir salonun bu konuda hizmet vereceğini aktardı. Otobüs ücretlerinin yüksekliğine de değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların devam ettiğini 36 otobüsün yenilendiğini, 23 otobüsün de gelmek üzere olduğunu aktarırken, hizmetlerin kalitesinin yükseltildiğini ifade etti.

Salonda zaman zaman yükselen alkış sesleri karşısında ise Başkan Günaydın, “Siyasiler alkışların şiddetinden tepkiyi çok iyi anlarlar. Genç dimağların gözünden hiçbir şey kaçmaz. Öğrencinin karşısında viraj yapılmaz” diyerek tüm gelişmeleri samimiyetle anlattı.

Programın ardından SDÜ Mizah Topluluğu’nca, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ‘yılın en sempatik siyasetçisi’ ödülü verilirken, ayrıca bir de çiçek takdim edildi. Başkan Günaydın, röportajlar esnasında bir öğrencinin daha fazla gülmesi gerektiği noktasındaki sözlerine de, “Bazı inşalar beni güleryüzlü görüyor, bazı insanlarda beni somurtkan görüyor, ama somurtkan gördüğünüz anda bilin ki orada memleket zararı vardır ve ona karşıdır. Güleryüzlü gördüğünüz anda yine bilin ki, memleketimizde güzel şeyler oluyor anlamındadır. Somurtkan gördüğünüzde her zaman öyleyimdir anlamında değildir. Güleryüzlü ve sempatik görülüp böyle bir plaketi almaktan da çok mutluyum. Bu bana büyük bir moral oldu” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap