SAADET PARTİSİ ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SAADET PARTİSİ ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
Haberin Tarihi: 26.10.2013 18:00:00 - Okunma Sayısı:4853 defa okundu.

Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisinden Isparta Belediye Başkanlığı için aday olan Muzaffer Süleyman Çakan 26 Ekim 2013 Cumartesi günü gazetemizi ziyaret etti

SAADET PARTİSİ ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

M. SÜLEYMAN ÇAKAN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

            Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisinden Isparta Belediye Başkanlığı için aday olan Muzaffer Süleyman Çakan 26 Ekim 2013 Cumartesi günü gazetemizi ziyaret etti

            Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gencay ve Saadet Partisi Isparta İl Müfettişi Mustafa Gülal ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Muzaffer Süleyman Çakan, gazetemiz sahibi Abdullah K. Sinan ile sohbet ederek, çalışmalarını ve düşüncelerini aktardı.

            Isparta Belediye Başkanlığı adayı olarak iki ay önce adaylığının belirlendiğini söyleyen Çakan, Isparta’da daha önce yerel yönetimlerde görev yapan insanların hizmette zayıf kaldıklarını, var olan kent konseyini toplumsal mutabakat noktasında demokratik şekilde yeterince temsil edemediklerini söyledi.

            “Yapmak istediğimiz icraatlar tabiî ki var. Ama ihracatlar katılımlarla yapılırsa kalıcı olur. Şehri bireysel yönetmek bizce yanlış. Şehrin dinamikleri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve üniversitelerin kent konseyinde etkin temsilcileri yok. Allah nasip ederse Ispartamıza en iyi hizmeti getirmek için adayız…” ifadelerini kullanan Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı M. Süleyman Çakan’a ve beraberindeki gönüldaşlarına teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

 

            Muzaffer Süleyman Çakan Kimdir:

            1961 yılında Isparta merkezde doğdu. Babası müftülük şefliğinden emekli hattat merhum Halit Çakan, dedesi ise Ulu Cami eski müezzinlerinden merhum Süleyman Çakan’dır. Çocukluğu İstasyon Caddesinde geçmiş. Ülkü ilkokulunda başlayan öğrenciliği Isparta İmam Hatip Okulu’nun orta ve lise kısmında devam etmiştir. İş hayatının yanında toplumsal alanda “sosyal sorumluluk” düşüncesiyle Ekonomik Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM)’da görev almıştır.

            Kuşaklar boyunca sanatkar bir aile olarak tanınan, sanatın birçok alanında çeşitli dallarda profesyonel çalışmalar yürütmüş üyelere sahip ailesinden aldığı ilham ve yetenek ile iş hayatında 25 yıllık güzel sanatlar ve iç mimari deneyimi vardır.

            1980 yılında başladığı Selçuk Üniversitesi son sınıfta iken evlenen Çakan’ın bu evlilikten dört evladı olmuştur. Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap