AK Parti Isparta Teşkilatı Ekim Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK Parti Isparta Teşkilatı Ekim Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
Haberin Tarihi: 30.10.2013 09:14:00 - Okunma Sayısı:3122 defa okundu.

AK Parti Isparta Teşkilatı Ekim Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Isparta Teşkilatı Ekim Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

 

            AK Parti Isparta Teşkilatı Ekim Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Kongre Salonu'nda yapılan toplantıya Isparta milletvekilleri Recep Özel, Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'dan sorumlu koordinatör milletvekili Hüseyin Samani, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, ilçe başkanları, belediye başkanları, aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. Danışma Meclisi, aynı zamanda THY Genel Müdürü Temel Kotil'in danışmanı ve Ak Parti'nin Kızılcahamam kamplarında eğitim veren Prof. Dr. Şaban Kızıldağ'ı ağırladı. Danışma Meclisi toplantısının gündemini önümüzdeki yerel seçimler oluşturdu.

            AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, her ay bu toplantıları rutin olarak düzenlediklerini belirterek şunları söyledi: "Teşkilatımızın buraya gelmesi burada hiçbir şey yapmasak bile selamlaşmamız, halimizi hatırımızı sormamız, burada boş konuşsak bile ki boş konuşmayız en ufak kelime, bilgi dağarcığımıza girse bu kazanımdır. Bu toplantılardan partililerimizin istifade ettiğini biliyoruz. Önümüzdeki süreçte çok yoğun gecemizi gündüzümüze katacağımız bir döneme giriyoruz. Partimizin seçime gireceğimiz her yerde rağbet var. Aday adaylarımız gelip görüşmelerini yapıyor. Karar vericiler en güzel şekilde raporlarını sunup bundan sonra adayımız kimse arkasında çalışarak 22 bölgede seçimi almak hepimizin boynunun borcu. Teşkilattaki arkadaşlarımız geçmişte 'bana yan baktı' şu işimi görmedi' dememeli. Türkiye en önemli seçime gidiyor. Başbakanımız ne dedi Gezi eylemlerinden sonra 'hepinizle sandıkta görüşürüz'. İşte sandıkta hesaplaşmanın yolu 2014 seçimlerinden geçiyor. Onlara en güzel cevabı o sandıkta vereceğiz."

            AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Ak Parti'nin kurulduğundan bu güne hep iktidarda kaldığını, bu süreçte halkın desteğini hep artırdığını, bunu yaparken bezginlik bitkinlik göstermediğini, halkın beklentisini her zaman yükselttiğini, halkın da kendi desteğini aynı oranda artırdığını söyledi.

            Yerel seçim sürecinin önemli Bir Nokta olduğunu belirten Uzaktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu noktayı başarıyla geçmeliyiz. Belirli dönemde yaşanan sıkıntılar kalıcı değildir. Onun için biz birlik ve beraberlik içinde aşk ve şevkle yerel seçimlere hazırlanmalıyız. Bunu yaparken acaba meclis üyesi olur muyuz hesabıyla hareket etmeyeceğiz. Biz halkımızdan ne kadar fazla destek alırsak başarımız o derece artacaktır. Biliyoruz ki teşkilat üyelerimiz beklentilerini kontrol altına alır, azimle çalışırsak halkın teveccühüne layık oluruz.Bu değerlendirme sürecidir. Bu süreç içinde il teşkilatımız ilçe teşkilatlarımız aday adayı arkadaşlarımızı değerlendirecek. Genel Merkez de inceleme yapacak ve Başbakanımız bu işle ilgili kararını verecektir. Bizim yapmamız gereken partimizi yıpratacak hareketler içine girmemektir. Koltuk hırsıyla hareket edilen durumlarda hep yanlış söylemler ortaya çıkar halkımız da buna teveccüh etmez. Ak Parti olarak Isparta'da 2011'de çok ciddi oy aldık. Onun için size düşen görev budur. Ak Parti'nin yerel yönetim örneği Türkiye'de yaşanmaktadır. Buralarda yaşayan insanlarımız mutludur. Sürekli destek halindedir. İnşallah Ispartamız da ilçe ve beldelerimizde önümüzdeki süreçte halkın refahı mutluluğu Ak Parti belediyeciği ile daha da artacaktır."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap