Jandarma’dan Kurtarma Operasyonu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Jandarma’dan Kurtarma Operasyonu
Haberin Tarihi: 16.1.2018 17:33:00 - Okunma Sayısı:3044 defa okundu.

Isparta Jandarma Komutanlığı, Sütçüler ilçesi Hacıaliler Köyü, Sanlıyayla mevkiinde kaybolan S.K, F.A, H.A.B, T.G, M.D. ve S.Y. isimli şahısları buldu.

Jandarma’dan Kurtarma Operasyonu

Isparta Jandarma Komutanlığı, Sütçüler ilçesi Hacıaliler Köyü, Sanlıyayla mevkiinde kaybolan S.K, F.A, H.A.B, T.G, M.D. ve S.Y. isimli şahısları buldu.

Konu ile ilgili olarak Isparta Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“16 Ocak 2018 günü saat 01.18 sıralarında Isparta 112 Acil Çağrı Merkezini arayan ve isminin S.K. olduğunu belirten bayan şahıs; nişanlısı S.Y.’nin 15 Ocak 2018 günü gündüz saatlerinde Sütçüler ilçesi, Hacıaliler Köyü mevkiinde mermer numunesi aramak üzere gittiğini, aynı gün saat 18.30’dan sonra kendisinden haber alamaması üzerine dört arkadaşı ile birlikte Hacıaliler Köyü mevkiine geldiğini, S.Y.’ye ait 15 plakalı otomobil yol kenarında çamura saplanmış vaziyette kapıları kilitli olarak bulduklarını kendi imkanları ile devam ettiklerini ancak S.Y.’yi bulamadıklarını, havanın kararması nedeniyle kendilerinin de kaybolduğunu bildirmiştir.

İhbarın alınmasının ardından Isparta 112 AÇM’de görevli Jandarma personeli tarafından S.K.’ya ait cep telefonunun saat 01.18 itibariyle lokasyon bilgisinden şahısların yerinin Sütçüler ilçesi Hacıaliler Köyü, Sanlıyayla mevkii olduğu tespit edilmiş ve saat 01.37’de Sütçüler İlçe Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen devriye tarafından bölgeye hareket edilmiştir.

Sütçüler İlçe Jandarma Komutanlığı devriyesi tarafından söz konusu bölgede yapılan arama sonucu kaybolan S.K, F.A, H.A.B, T.G ve M.D. isimli 5 şahıs Hacıaliler Köyü ile Sanlıyayla arasında kalan bölgede saat 02.20’de bulunmuş, S.Y. ise bulunamamıştır.

S.Y. isimli şahsın bulunmasına yönelik olarak aynı gün Isparta Jandarma Komutanlığından (1 Sb., 1 Asb., 1 Uzm.J., 2 Uzm Erbaş, 5 Er, 1 iz Takip Köpeği, 1 Drone), Isparta AFAD Müdürlüğünden (4 Personel) görevlendirilen personel ile yapılan aramalar sonucu saat 07.25 sıralarında Sütçüler ilçesi Hacıaliler Köyü ile Sanlıyayla mevkiinde S.Y. isimli şahıs sağ olarak bulunmuştur.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap