HASAN AVCU AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HASAN AVCU AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI
Haberin Tarihi: 3.11.2013 15:59:00 - Okunma Sayısı:3488 defa okundu.

2009 Yerel Seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkan Aday adayı olan Hasan Avcu, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Ak Parti'den Eğirdir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

           HASAN AVCU AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

 

2009 Yerel Seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkan Aday adayı olan Hasan Avcu, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

            Ak Parti Isparta İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri hemşehrimiz Hasan Avcu, dün Ak Parti İlçe Başkanlığı’na müracaat ederek, Eğirdir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını resmileştirdi.

            Aday Adaylığı formunu Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Dinçer’e teslim eden Avcu, yaptığı açıklamada “2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde, İlçemize daha iyi hizmet vermek, sosyal belediyeciliği geliştirmek için göreve talip oldum. Ak Parti vizyon ve misyonları doğrultusunda Eğirdir’i 2023 Hedeflerine en iyi şekilde taşıyacağıma inandığım için birlik ve beraberlik içinde Ak Parti Belediyeciliğini daha yüksek seviyelere çıkarmak için aday adayı oldum.” dedi.

            Hemşehrimiz Hasan Avcu’yu kutluyor, başarılar diliyoruz.

            Hasan Avcu Kimdir ?

            25 Aralık 1970 yılında Eğirdir’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Eğirdir’de gerçekleştirdi. 9 Eylül Üniversitesi Bilgisayar Programcılılığı bölümünden mezun olduktan sonra 1991-1998 yılları arasında Özel Sektörde Bilgi İşlem Şefi olarak görev yaptıktan sonra yine aynı alanda kendi işyerini kurarak faaliyetlerini devam ettirdi. 2006 Yılından bu yana Ak Parti Isparta İl Teşkilatında görev yapan Avcu, son olarak İl Başkan Yardımcılığı ve Sekreterliği görevlerinde bulundu. Isparta Sanayici İşadamları Derneği’nin Kurucu Başkanı olan Avcu, evli ve 2 çocuk babası.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap