CHP Kadın Kollarından Karanfilli Kutlama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Kadın Kollarından Karanfilli Kutlama
Haberin Tarihi: 9.3.2018 16:59:00 - Okunma Sayısı:3000 defa okundu.

CHP Eğirdir Kadın Kolları yönetimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle çalışan kadın esnafımızı ziyaret etti

CHP Kadın Kollarından Karanfilli Kutlama

CHP Eğirdir Kadın Kolları yönetimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle çalışan kadın esnafımızı ziyaret etti

                Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir Kadın Kolları Başkanı M.Yıldız GÜNER ve CHP Eğirdir Kadın Kolları yönetimi,  8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü dolayısıyla, hem pazar yerindeki üretici köylü kadınlarımızı, hem de Eğirdir Kadın esnafımızı ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi,  çiçek takdim ettiler.

                8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yapan CHP Eğirdir Kadın Kolları Başkanı M.Yıldız GÜNER şunları söyledi; “’Kadınlar geleceğin güvencesidir. Toplumun bilinçlendirilmesi, eğitilmesi ve geleceğe hazırlanması kadınların elindedir. Kadınlarımızın, toplumun temel yapı taşı olan, aile kurumunun yaşatılmasında üstlendikleri görev ve sorumlulukların yanı sıra, annelik gibi çok büyük sorumluluk isteyen kutsal bir görevi de vardır. Kadınlarımızı çalışma hayatından uzaklaştırmak hem ekonomik açıdan hem de sosyal açıdan toplumumuzu ileri değil tam tersi olumsuz bir yaşama ortamına götürür. Bu nedenle kadınlarımız toplumda mutlaka hem üretime hem de aile ortamına katkı sağlamalıdır.

                Yaklaşık 16 yıllık AKP İktidarında kadın toplumdan ve çalışma hayatından dışlanmaya  çalışılmıştır. Kadına şiddet, taciz ve tecavüz olayları çok artmıştır. Buna bir son vermek gerekiyor. Ülkemiz, toplumumuz ancak kadına verdiği değer kadar saygınlık kazanabilir. Bu vesileyle tüm çalışan, emek veren, üreten kadınlarımızın gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap