Yöresel ürünler teşhir ve satış merkezi açılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yöresel ürünler teşhir ve satış merkezi açılıyor
Haberin Tarihi: 28.3.2018 17:39:00 - Okunma Sayısı:2088 defa okundu.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Standı Hayırlı Bir Organizasyonla Açılıyor

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla yaptırılan yöresel ürünler, el sanatları teşhir ve satış merkezinin açılışı 30 Mart 2018 Cuma günü saat 11.00'de Ata Yolu Liman önü adresinde yapılacak. Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün katılımlarıyla yapılacak açılış törenine tüm halkımızın davetli olduğunu bildiren Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal açılışın akabinde Zeytindalı Harekatında görev alan Mehmetçiğimize ve polisimize destek olmak amacıyla bir de kermes düzenlendiğini bildirdi.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Ali Şanal "Artık kurslarımızda yapılan ürünler, evimizdeki dolap veya sandıklarda saklanmak yerine bunları üreten kursiyerlerimize küçük de olsa bir katkı sağlayacak. Sayın Kaymakamımız Abdullah Akdaş'ın burada bize hem fikir hem de standın yapılması konusunda gayretlerini, çabasını biliyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Açılışı yapılacak olan Yöresel ürünler, el sanatları teşhir ve satış merkezinde Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi tarafından köylerde, mahallelerde ve Kurum merkezinde açılan el sanatları kurslarında yapılan el emeği ürünlerin iki stantta sergileneceğini ve satışa sunulacağını belirten Şanal "Belediye Başkanımız Ömer Şengöl bize bir stant daha tahsis etti. Şu anda iki standımızın açılışını güzel bir organizasyonla planlıyoruz. 30 Mart Cuma günü, gün boyu satılan ürünlerden elde edilecek gelir ve ayrıca kursiyerlerimiz ve halkımızın gönüllü olarak hazırladıkları yiyeceklerin satışa sunulacağı kermesten elde edilecek geliri Zeytindalı Harekatında görev alan güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla Eğirdir Kaymakamlığına teslim edeceğiz. Destek vermek isteyen tüm kurum çalışanlarımızı ve Eğirdir Halkını kermesimize davet ediyoruz" diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap