2014 YILI UMRE TARİHİ BELLİ OLDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,2014 YILI UMRE TARİHİ BELLİ OLDU
Haberin Tarihi: 11.11.2013 09:06:00 - Okunma Sayısı:1674 defa okundu.

Diyanet işleri Başkanlığı, her kademedeki teşkilat mensuplarının özverili gayret ve çalışmalarıyla 2013 yılı umre organizasyonunda önemli başarılara imza attı.

2014 YILI UMRE TARİHİ BELLİ OLDU

 

            Diyanet işleri Başkanlığı, her kademedeki teşkilat mensuplarının özverili gayret ve çalışmalarıyla 2013 yılı umre organizasyonunda önemli başarılara imza attı. Başarılı geçen haccın ardından umre ziyaretleri 20 Aralık 2013 tarihinden sonra başlayacak

            Hac dönemi nedeniyle yaklaşık 10 günlük tatile giren Harem-i Şerif'in dışındaki genişletme çalışmaları da bu hafta sonundan itibaren yeniden başlıyor.

            Bu arada yeni dönem umre sezonunun ise 20 Aralık 2013 tarihinden sonra başlanması bekleniyor. Her yıl hac döneminden sonra genel temizlik ve umre hazırlık çalışmaları için yaklaşık 2,5 ay, kutsal topraklar umreye dışarıdan gelenler için kapatılıyordu.

            Bu yıl da grup oluşturan görevlilere tercihen görevlendirme imkânı sağlanacağı bildirildi. Ancak; söz konusu görevlendirmelerde Başkanlıkça yapılan ve geçerliliği bulunan MBSTS sınavlarından birisine katılmış olmak şartı aranacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap