ITB'den Başkan Şengöl'e ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITB'den Başkan Şengöl'e ziyaret
Haberin Tarihi: 25.5.2018 15:59:00 - Okunma Sayısı:1130 defa okundu.

ITB Başkanı Ahmet Adar ve beraberindekiler Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e nezaket ziyaretinde bulunularak, sona gelinen elma sezonu ve yeni sezon hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

ITB'den Başkan Şengöl'e ziyaret

                                    

Isparta Ticaret Borsası (ITB)'nın geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının dördüncüsü Eğirdir İlçesinde gerçekleşti. İftar programı öncesi Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e nezaket ziyaretinde bulunularak, sona gelinen elma sezonu ve yeni sezon hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şengöl, Başkan Adar ve ekibine teşekkür etti.  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar da "Ticaret Borsası olarak her daim kurumlar arası fikir alış verişine açığız. Geçen sene de İlçemizde düzenlemiş olduğumuz iftar programı öncesinde sizi ziyaret edip, Eğirdir İlçesinde kullanabileceğimiz irtibat bürosu için istişare etmiştik. Üyelerimiz için en uygun yeri birlikte değerlendirerek karar verdik. Ve bugün geldiğimiz noktaya bakacak olursak, her hafta Perşembe günleri Eğirdir irtibat bürosunda üyelerimize hizmet veriyoruz. Bizler, üyelerimize daha iyi hizmet verme derdindeyiz. Amacımızı gerçekleştirirken yanımızda olduğunuz için şahsım ve Borsamız adına size teşekkür ederim” dedi. Belediye ziyaretinin ardından iftar programı için Yeşilada Mavigöl Otel'e geçildi.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan ve Yönetim Kurulu ile Meclis üyeleri misafirlerini kapıda karşıladılar.

İftar yemeğinin ardından, protokol üyeleri ve ITB üyeleri birlikte istişarelerde bulundular. Eğirdir İlçesinde yaşanan ekonomik sorunlar, elma üretiminde ve ticaretinde yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı. Konuyla ilgili yapılabilecek faaliyetler değerlendirildi.

Isparta Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde Eğirdir'de düzenlenen iftar programı, iyi dilek ve temennilerle sonu buldu.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap