Milletvekili Adayı Aylin Cesur Eğirdir’e Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Adayı Aylin Cesur Eğirdir’e Geldi
Haberin Tarihi: 26.5.2018 19:28:00 - Okunma Sayısı:5819 defa okundu.

yapan Milletvekili Adayı Cesur, Belediye önünde kalabalık bir grup tarafından alkışlarla karşılandı.

Milletvekili Adayı Aylin Cesur Eğirdir’e Geldi

24 Haziran 2018 günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinden İYİ Parti’den Milletvekili adayı olan, 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’in doktoru ve Isparta (e) Milletvekili hemşehrimiz Merhum Mustafa Cesur'un gelini Aylin Cesur, Eğirdir'e gelerek, hemşehrilerimizle kucaklaştı.

Seçim startını İslamköy’den veren Milletvekili Adayı Aylin Cesur, bugün saat 17.00’de Eğirdir’e geldi.

İlk ziyaretini Eğirdir Belediyesine yapan Milletvekili Adayı Cesur, Belediye önünde kalabalık bir grup tarafından alkışlarla karşılandı.

Cesur ve beraberindekiler, daha sonra Başkan Şengöl'ün makamına geçtiler.

 Milletvekili adayı Aylin Cesur’u Eğirdir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Herkes şuna inansın ki biz teşkilat olarak hep yanınızdayız, arkanızdayız” dedi.

Şengöl şunları söyledi: “…İnşallah 25 Haziran’da bu olumsuz havadan, ortamdan Türkiye’yi kurtarmış oluruz. Bu kısa devrede genel başkanların anlaşmaları böyle bir birliktelik güzel bir şey. Büyük konuşmuşuz; Seçim pusulasında kıratın dışında kimseye oy vermem diyorken bu sefer herhalde…” sözleri  orada bulunanlar tarafından alkışlarla kesildi. Şengöl sözlerine "İnşallah İYİ olur. Herkes şuna inansın ki biz teşkilat olarak hep yanınızdayız, arkanızdayız” diye devam etti.

Önceki dönemlerde seçim sonuçlarını tahmin etmenin daha kolay olduğunu belirten Başkan Şengöl, bu seçimde sürprizler yaşanacağını ifade etti.

Isparta Milletvekili Adayı olarak Eğirdir’e yoğun duygularla geldiğini ifade eden Milletvekili Adayı Aylin Cesur ise; "Ben Isparta’ya geliyorken çok büyük bir heyecanla geldim. Isparta sevdalısı olan Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel ve babam Mustafa Cesur’un memleketinden başlayalım dedik. Benim bu iki babama manevi borcum var. Ben iki tane umut adamının yanında yetiştim. Her ikisi de aynı partiye; aynı davaya gönül vermiş insanlar. Ben Isparta’lı değilim ama, benim kaderimde Ispartalı olmak varmış. Isparta benim gerçekten memleketim oldu. Bir tarafta Mustafa Cesur, diğer bir dava adamı da sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel. Ben 20 sene haftanın 7 günü hayatımın en önemli en faydalı günlerimi onun yanında geçirdim. İkisi de Isparta sevdalılarıydı. Bu yüzden bu manevi hislerle buradayım. İnşallah 24 Haziran’da her şey çok İYİ ve güzel olacak. Desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran’dan sonra hep beraber Türkiye’yi bir şenlik havasına dönüştüreceğiz inşallah. Bütün Eğirdir’li hemşehrilerime, sevgilerimi saygılarımı iletiyorum. Çok hisliyim” dedi.

Milletvekili Adayı Cesur, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel  ile ilgili bir anısını paylaşarak şunları söyledi:  “…Seçimlerin arkasından daha seçim sonuçları açıklanmadan, Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel bana; ‘Hadi Ömer (Şengöl)’i ara bir tebrik edelim derdi. Ben de efendim seçim sonuçları daha açıklanmadı’ dediğimde olsun o kazanmıştır, ilk biz tebrik edelim derdi…” Bu anı Başkan Ömer Şengöl'ü de oldukça duygulandırdı.

Konuşmaların ardından Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur ve beraberindekiler, Kayınpederi Merhum Mustafa Cesur ile kayınvalidesinin kabirlerini ziyaret etmek üzere Kervansaray Kabristanlığına gitti.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap