Cumhurbaşkanı Erdoğan: “El birliği içinde Türkiye’yi şaha kaldırmanın hayalini kuruyoruz”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cumhurbaşkanı Erdoğan: “El birliği içinde Türkiye’yi şaha kaldırmanın hayalini kuruyoruz”
Haberin Tarihi: 27.5.2018 18:12:00 - Okunma Sayısı:3110 defa okundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Isparta mitingine katıldı.

AK Parti Isparta mitinginde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin siyaset anlayışının hizmet, proje, yatırım ve eser siyaseti olduğunu belirterek, “Bunun için biz yıkmaktan değil, ülkemize yeni eserler kazandırmaktan bahsediyoruz. Biz el birliği içinde Türkiye’yi şaha kaldırmanın hayalini kuruyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Isparta mitingine katıldı. Isparta Hükûmet Meydanında gerçekleşen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

“TÜRKİYE GEÇEN 16 YILDA PEK ÇOK REKORA İMZA ATTI”

16 yıldır gece gündüz demeden Türkiye’nin kalkınması ve milletin refahı için gayret gösterdiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her karış toprağı mübarek şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel vatana hizmet etmekten hiçbir zaman yüksünmedik” diye konuştu

Milletin desteğiyle Türkiye’nin, geçen 16 yılda pek çok rekora imza attığını, ulaşımda, yatırımlarda, ekonomide, savunma sanayinde ve sağlıkta Cumhuriyet tarihinin en büyük hamlelerini gerçekleştirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK ve FETÖ terör örgütlerinin onca saldırısına rağmen, milletin birlik, beraberlik ve kardeşliğinden de taviz vermediğini söyledi.

Türkiye’nin dost elinin sıcaklığını bilen ve yaşayan herkesin Türkiye’nin selameti için dua ettiğini, Türkiye’nin başarılarını kendi başarıları olarak görüp heyecanlandığını ve buna bizzat şahit olduklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir ucundan kaliteli sağlık hizmeti almak için Türkiye’ye gelen on binlerce misafirimizden bunları pek çok kez dinledik” diye ekledi.

“TÜM DÜNYADA SES GETİREN PROJELERE DİL UZATIYORLAR”

Türkiye’deki muhalefet cephesinde bulunan ve ülkenin yönetimine talip olduğunu iddia eden şahısların ise, Türkiye’nin yatırımlarıyla iftihar etmek yerine bunları önemsizleştirmek için çaba harcadığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin seçim vaadi olarak çok daha iyisini ve kalitelisini taahhüt etmek yerine, yapılanları yıkmaktan, engellemekten ve kapatmaktan bahsettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millete ufuk çizmek yerine, Türkiye’nin ufkunu açan projeleri durdurmaktan söz ediyorlar. Ülkemize vizyon kazandırmak yerine, tüm dünyada ses getiren projelere dil uzatıyorlar” şeklinde konuştu.

Böyle köhne bir siyaset anlayışının olamayacağını, dünyanın hiçbir yerinde hızlı trene karşı çıkan bir muhalefetin olamayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kafayı Türkiye’nin prestij projelerine takan bir muhalefete, bu ülke emanet edilir mi? Seçim vaadi olarak yenilerini yapmak yerine; durdurmaktan, yıkmaktan, atmaktan bahseden bir muhalefete, Türkiye’nin direksiyonu teslim edilir mi?” ifadelerini kullandı.

“BİZ YIKMAKTAN DEĞİL, ÜLKEMİZE YENİ ESERLER KAZANDIRMAKTAN BAHSEDİYORUZ”

FETÖ elebaşını teslim etmemek için ipe un serenlerin avukatlığına soyunanlardan FETÖ ile mücadele etmesinin beklenemeyeceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de sağlık hizmetinin doğum öncesinden ölüme kadar zaten ücretsiz olduğundan dahi habersiz birine, sağlık hizmetlerinin teslim edilemeyeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin siyaset anlayışının; hizmet, proje, yatırım ve eser siyaseti, Türkiye’yi asırlardır hayalini kurduğu hedeflere kavuşturma siyaseti olduğunu dile getirdi ve “Bunun için biz yıkmaktan değil, ülkemize yeni eserler kazandırmaktan bahsediyoruz. Biz el birliği içinde Türkiye’yi şaha kaldırmanın hayalini kuruyoruz” dedi.

ISPARTA’YA YAPILAN YATIRIMLAR

Bugüne kadar yapılan hizmetlerin, en büyük referans kaynakları olduğunu ve geçen 16 yılda Isparta’ya 10,5 milyar liralık yatırım yapıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk ve orta eğitimde şehre bin 107 yeni derslik kazandırdıklarını, 7 bin kişilik yükseköğrenim yurtları açtıklarını, bu yıl 4 bin, birkaç yıla kadar 3 bin 500 kişilik daha yurt açacaklarını aktardı.

14 ay önce açılan 780 yataklı Isparta şehir hastanesinden bugüne kadar yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin faydalandığını, hastanede 3 binin üzerinde bebeğin dünyaya geldiğini, 45 bin cerrahi müdahale yapıldığını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin vatandaşların şehir hastanelerinde dünyadaki en iyi ve konforlu sağlık hizmeti almasından da rahatsız olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah önümüzdeki dönemde açacağımız 27 yeni şehir hastanesiyle bunlara rahatsızlık vermeyi sürdüreceğiz” diye ekledi.

Şehir hastanesi dışında Isparta’ya 6’sı hastane, toplam 17 sağlık tesisi kazandırdıklarını sözlerine ekleyen ve ulaşım, tarım, sulama ve hayvancılık alanlarında şehre yapılan diğer yatırım ve hizmetlerden de örnekler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah önümüzdeki dönemde sizlerin desteğiyle, bu hizmet kervanını çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettireceğiz. Yıkım ittifakının bizi engellemesine, projelerimizi sabote etmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz” dedi.

“BU DÖNEM TÜRKİYE’NİN ŞAHLANIŞ DÖNEMİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geride bıraktığımız 16 yılda tam 12 seçim yaşadık. Milletimizden 12 defa destek talep ettik. Hamdolsun milletimiz hiçbirinde bizi mahcup etmedi. Tüm seçimlerde artan oy oranlarıyla şahsımıza ve partimize sahip çıktı. Şimdi yepyeni bir döneme hazırlanıyoruz. Bu dönem Türkiye’nin şahlanış dönemidir. Bu dönem Türkiye’nin hedefleriyle buluşma dönemidir. İnşallah 24 Haziranla beraber ülkemizi 2023 hedeflerine kavuşturacak, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yeni bir kulvara giriyoruz. 24 Haziran seçimleri ülke tarihimizin en önemli seçimlerindendir. Ya 16 yıllık kazanımlarımızı çok daha yukarılara taşıyacağız ya da yıkım ittifakının bunları heba etmesine fırsat vereceğiz. Ya evlatlarımıza çok daha müreffeh bir ülke bırakacağız ya da IMF kapılarında para dilenen eski Türkiye’ye döneceğiz.”

Ispartalıların, Türkiye’nin sendelemesi için tepesinde uçuşan akbabalara bekledikleri fırsatı vermeyeceğine inandığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran’da Ispartalılardan Türkiye’nin aydınlık yarınları için çok güçlü destek beklediğini belirtti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap