Isparta Belediyesinin Ramazan Buluşması Serpil Köyünde Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Belediyesinin Ramazan Buluşması Serpil Köyünde Yapıldı
Haberin Tarihi: 28.5.2018 16:26:00 - Okunma Sayısı:2196 defa okundu.

Başkan Günaydın: “Sevgi Ve Dostluktan Dolayı Köylere Geldiğimi Halen Anlayamadılar”

 

Isparta Belediyesi tarafından köylerdeki Ramazan Buluşması programları devam ediyor. Son olarak Eğirdir İlçesi Serpil Köyünde düzenlenen İftar Yemeği ve Ramazan Programında ilahi sanatçısı Abdullah Beyhan sahne aldı. Programa Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın eşi Dilek Günaydın ile birlikte katılırken, Başkan Günaydın’a belediye meclisi üyeleri de eşlik etti.

İftar öncesinde sofraları tek tek dolaşan ve vatandaşların Ramazanını kutlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Serpil Köyünün misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Serpil Köyü Muhtarı Ahmet Kanlı böyle bir programın köylerinde düzenlenmesinden dolayı Başkan Günaydın ve ekibine teşekkür ederken, köyde bulunan Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bayram Özkan da, “Bu tablo karşısında mutlu olmamak, heyecanlanmamak elde ediği. Başkanım bizleri onure ettiniz. Köy halkımız çalışkan ve üreticidir. Elma, kiraz başta gelen gelir kaynaklarımızdandır” dedi.

İftar öncesinde 2010 yılı Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışması dünya birincisi Alper Kanderun’un Kuran tilaveti yer aldı.  İftar sonrasında vatandaşlara seslenen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu tablo karşısında mutlu olmamak, sevinmemek elde değil. Burada Serpil’in yanı sıra Eyüpler, Balkırı, Yuvalı, Yukarı Gökdere, Kırıntı muhtarlarımızda bulunuyor. Bu köylerimizin toplanıp bir arada olması, beraberlik içerisinde bulunması karşısında mutlu olmamak mümkün değil” görüşlerinde bulundu.

Serpil Köyünde güler yüzle karşılandıklarını belirten Günaydın, “Sevgi içerisinde tüm vatandaşlarımız bizleri bağrına bastı. Sevgi, saygı, saf temizlik, sevecenlik Türkiye’de en fazla köylerimizde.  Komşusu açken, tok yatmayan en önemli yerleşim alanları köylerimizdir” şeklinde konuştu.

Köyleri ve köy insanını sevdiğini söyleyen, bugüne kadar 70’e yakın köye gittiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, muhalif görüşlerin ‘Bu adamın köylerde ne işi var? Milletvekili, başkan adayı olacak diye geziyor’ diye kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “Milletvekili adayları belli oldu. Ben milletvekili adayı oldum mu? Hayır. Şimdi de yine ‘Ne yapıyor köylere gidiyor’ diyorlar.  Sevgi ve dostluktan dolayı köylere geldiğimi halen anlayamadılar” ifadelerinde bulundu.

İkramın, sevgi ve dostluk olduğunu, güzel şeyleri sunmak, samimi olmak olduğundan bahseden Günaydın, “Siyaset hayatında samimiyetsizlik içinde oluyor. Gelen oy için geliyor, ben oy için değil, sevgi ve dostluk almak için geldim. Tüm köylerimiz mutlu, bol, bereketli olsun, refah ve mutluluk içinde yaşasın” diye konuştu.

Konuşmanın ardından sahne alan İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan birbirinden güzel seslendirdiği eserlerle vatandaşlara güzel bir akşam yaşatırken, çocuklarda kendileri için kurulan balon parkta eğlendi, ebru yaptı, orta oyunları izledi.  

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler programın adından Serpil Köyünde Mustafa Erdoğan tarafından kurulan ve başta Almanya, Rusya ve İngiltere olmak üzere yurt dışına ihraç edilen kirazların işlendiği tesisleri dolaşarak, yetkililerden bilgi aldı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap